Budapest új építésű lakás eladó, Angyalföldön, 1 szobásBudapest új építésű lakás eladó, Angyalföldön, 1 szobásBudapest új építésű lakás eladó, Angyalföldön, 1 szobásBudapest új építésű lakás eladó, Angyalföldön, 1 szobásBudapest új építésű lakás eladó, Angyalföldön, 1 szobásBudapest új építésű lakás eladó, Angyalföldön, 1 szobás
Budapest új építésű lakás eladó, Angyalföldön, 1 szobás
55 700 000 Ft
1,9 M Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Budapest új építésű lakás eladó, Angyalföldön, 1 szobás
Budapest új építésű lakás eladó, Angyalföldön, 1 szobás
55,7 M Ft
1,9 M Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 30 207 9744
ReferensSzabó Kitti
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest új építésű lakás eladó, Angyalföldön, 1 szobás

30 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Új építésű modern, energiatakarékos lakások a XIII. kerületben, Budapesten.
Nyugatitól csupán néhány percre, még is nyugodt környezetben található ez a modern, urbanista lakóház. A 8 szintes épület lakásai 1-4 szobásak, 30 - 106 nm-ig. A folyosók természetes megvilágítást, és szellőzést kapnak a homlokzati ablakokon keresztül. Nagy üvegfelületek, teraszok és maximális zöldterületek kerültek kialakításra a földszinti és első emeleti udvarokban.Az emeleteken a lakások tájolása Keleti-Déli és Nyugati, így minden lakásban optimálisak a fényviszonyok, Északi tájolás nincs az épületben.Az optimális fenntarthatóságot, modern gépészeti megoldások, energiatakarékos világítási, és elektromos rendszerek, valamint szelektív hulladékkezelés biztosítja. Mindemellett a víztakarékos hálózat optimalizálja a vízfelhasználást és hasznosítja a tetőre érkező csapadékot!
Környék
Az épület elhelyezkedése közlekedés szempontjából kiemelkedő: A Dózsa György úti metrómegálló pár percnyire található gyalogosan, valamint a Róbert Károly körút, a rakpart vagy akár az Árpád-híd is csupán néhány perc. Szolgáltatások szempontjából a XIII. kerület ezen része kiemelkedik: Lehel téri piac, és a Westend City Center bevásárlóközpont is pár perc alatt elérhető. A legnevesebb látnivalók és kikapcsolódási lehetőségek, mint például a Városliget, Hősök tere, múzeumok, és az állatkert is karnyújtásnyira van.
Amennyiben további, részletes információra van szüksége, keressen bizalommal.

  • összkomfortos
  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023