Lakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteres
69 900 000 Ft
1 M Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
Lakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteres
69,9 M Ft
1 M Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
+36 30 445 9259
magánszemélyFehér Tamás
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, Újlipótváros Tátra utca, 67 négyzetméteres

67 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

FELÚJÍTOTT, csendes, rendkívül VILÁGOS, tökéletes elosztású, ERKÉLYES lakás a Szent István park szomszédságában eladó.

A lakás hangulata magával ragadó. Belépve egy előszobába jutunk, innen nyílik az összes helyiség. Balra található a félszoba, szemben a hálószoba egy óriási beépített szekrénnyel. Ez a két szoba egy csendes belső kertre néz és keleti fekvésének köszönhetően rendkívül világos. A háló mellett található a fürdőszoba, vele szemben pedig a különálló WC és egy kamra is. Ha az előszobából tovább haladunk, akkor jutunk a tágas amerikai konyhás nappaliba, ami szintén fényárban úszik (ez az egyetlen helyiség aminek van társasházon belüli közvetlen szomszédja). Az erkélyről kilátás nyílik a szomszédos Wein János parkra és a Parlamentre is. A lakásban különösen szerethető, hogy a hagyományos 270 cm-es helyett 305 cm-es a belmagasság, amelyhez a megszokottnál nagyobb nyilászárók is társulnak, így még tágasabb, élhetőbb és otthonosabb. Az ingatlanhoz tartozik még egy 3nm-es zárható TÁROLÓ a pincében. Az ár majdnem az összes bútort tartalmazza.

KÖRNYÉK:
A közelben találhatók: Aldi, Lidl, éttermek, cukrászdák, kávézók, háziorvosi rendelő, több gyógyszertár, posta, Wein János park és Szent István park. Pár perc távolságra van a Lehel téri piac, a West End bevásárlóközpont és a Duna part is.

KÖZLEKDÉS:
A közelben található az M3-as metró a 75-ös, 76-os troli, a 15-ös, 115-ös busz, valamint egy kicsit messzebb a 2-es, 4-es és 6-os villamos is elérhető.

A lakás ideális lehet fiatal pároknak, családoknak, első otthonosoknak, vagy épp kertes házukat hátrahagyó nyugdíjasoknak, akiknek fontos ,hogy a közelben minden kényelmesen elérhető legyen.

Ingatlanosokat kérem, hogy NE keressenek!

 • összkomfortos
 • távfűtés
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 4.
 • Épület szint: 4. emelet
 • erkély: 3,6 m2
 • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019