Eladó új építésű lakás Angyalföldön, 2 szobásEladó új építésű lakás Angyalföldön, 2 szobásEladó új építésű lakás Angyalföldön, 2 szobásEladó új építésű lakás Angyalföldön, 2 szobásEladó új építésű lakás Angyalföldön, 2 szobásEladó új építésű lakás Angyalföldön, 2 szobásEladó új építésű lakás Angyalföldön, 2 szobásEladó új építésű lakás Angyalföldön, 2 szobásEladó új építésű lakás Angyalföldön, 2 szobás
Eladó új építésű lakás Angyalföldön, 2 szobás
71 900 000 Ft
1,3 M Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Eladó új építésű lakás Angyalföldön, 2 szobás
Eladó új építésű lakás Angyalföldön, 2 szobás
71,9 M Ft
1,3 M Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 30 855 6336
ReferensRoszevák Zsuzsanna
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó új építésű lakás Angyalföldön, 2 szobás

55 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

VIDÁM, NAPFÉNYES, MODERN OTTHONOKAT KÍNÁLUNK ANGYALFÖLD - KERTVÁROSÁBAN!

Ajánljuk ezt az 1. emeleti, utcára néző, erkélyes, amerikai konyhás nappali + hálószobás lakás. A hálószoba az előszobából külön nyílik, a fürdőszoba kádas.
1 A04. lakás

A 24 lakásos, liftes társasház 2 épületegyüttesből valósul meg:
- földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat
- emeleti lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz tartozik
- egyedileg mérhető házközponti fűtés + napkollektor + zöldtető
- kitűnő külső hőszigetelés
- 3 rétegezésű műanyag nyílászárók (6 kamrás K=0,7 w/m2)
- homlokzati nyílászárókon alumínium, elektromos vezérlésű redőny
- garázs, tároló vásárolható

A Projekt várható műszaki befejezése: 2023. IV. negyedév


A társasházban 37 m2-től 100 m2-ig kínálunk eladásra kertvárosi hangulatú, élhető, modern, lakásokat, az egyszobás lakástól a 4 szobás családi otthonig minden igényt kiszolgálva.

A Projekt kezdése: 2022. I. negyedév
A Projekt várható műszaki befejezése: 2023. IV. negyedév
Használatbavételi engedély várhatóan: 2024. I. negyedév

A környezettudatosság jegyében a fűtési rendszer napkollektorral támogatott fűtési rendszer, mely lehetővé teszi, hogy napsütéses időben a használati melegvíz 75%-a pusztán napenergiából kerüljön biztosításra. Ezen kívül az épületek tetején zöldtető kap helyet, mely ökológiai jelentőséggel bír, tovább emelve a környezetünk és életterünk színvonalát.

A korábbi beruházásokhoz hasonló igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű kivitelezési hagyományokkal készül a társasház, az alkalmazott technológiák egyre modernebb színvonalával.

A XIII. kerület, azon belül is Angyalföld és Angyalföld-kertváros a pesti oldal egyik legnépszerűbb, legdinamikusabban fejlődő kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, azonban a számtalan új építésű projekt nem változtatta meg a városrész eredeti, kertvárosi jellegét, sőt csak tovább emelte színvonalát.

A helyszín kertvárosi hangulata, zöldövezeti környezete és jó elhelyezkedése ideális a nyugodt, zavartalan, kiegyensúlyozott élethez.

A közlekedés is kiváló, a városközpont gyorsan elérhető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, így a városi pezsgésről és a nyugodt otthonról sem kell lemondaniuk a beköltöző leendő lakóknak. Az épülő társasháztól pár percre van a 14-es villamos megállója, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói.

A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatóak óvodák, iskolák, játszóterek, bevásárlási és sportolási lehetőségek, mint például az Oxygén wellness.

  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • erkély

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022