Új Építésű eladó lakás, Budapest, Angyalföldön, 83 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Angyalföldön, 83 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Angyalföldön, 83 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Angyalföldön, 83 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Angyalföldön, 83 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Angyalföldön, 83 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Angyalföldön, 83 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Angyalföldön, 83 négyzetméteres
Új Építésű eladó lakás, Budapest, Angyalföldön, 83 négyzetméteres
103 900 000 Ft
1,3 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Új Építésű eladó lakás, Budapest, Angyalföldön, 83 négyzetméteres
Új Építésű eladó lakás, Budapest, Angyalföldön, 83 négyzetméteres
103,9 M Ft
1,3 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 30 855 6336
ReferensRoszevák Zsuzsanna
Telefonálok

Eladó lakás
Új Építésű eladó lakás, Budapest, Angyalföldön, 83 négyzetméteres

83 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

VIDÁM, NAPFÉNYES, MODERN OTTHONOKAT KÍNÁLUNK ANGYALFÖLD - KERTVÁROSÁBAN!

Családosok figyelmébe!

Ajánljuk ezt a KELETI ÉS NYUGATI tájolású, 2 erkéllyel rendelkező, amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás KERTRE néző lakást. A hálószobák külön nyílóak, 2 fürdőszoba kerül kialakításra, egyik zuhanyzóval, másik káddal.
1 B05. lakás

A 24 lakásos, liftes társasház 2 épületegyüttesből valósul meg:
- földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat
- emeleti lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz tartozik
- egyedileg mérhető házközponti fűtés + napkollektor + zöldtető
- kitűnő külső hőszigetelés
- 3 rétegezésű műanyag nyílászárók (6 kamrás K=0,7 w/m2)
- homlokzati nyílászárókon alumínium, elektromos vezérlésű redőny
- garázs, tároló vásárolható

A Projekt várható műszaki befejezése: 2023. IV. negyedév


A társasházban 37 m2-től 100 m2-ig kínálunk eladásra kertvárosi hangulatú, élhető, modern, lakásokat, az egyszobás lakástól a 4 szobás családi otthonig minden igényt kiszolgálva.

A Projekt kezdése: 2022. I. negyedév
A Projekt várható műszaki befejezése: 2023. IV. negyedév
Használatbavételi engedély várhatóan: 2024. I. negyedév

A környezettudatosság jegyében a fűtési rendszer napkollektorral támogatott fűtési rendszer, mely lehetővé teszi, hogy napsütéses időben a használati melegvíz 75%-a pusztán napenergiából kerüljön biztosításra. Ezen kívül az épületek tetején zöldtető kap helyet, mely ökológiai jelentőséggel bír, tovább emelve a környezetünk és életterünk színvonalát.

A korábbi beruházásokhoz hasonló igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű kivitelezési hagyományokkal készül a társasház, az alkalmazott technológiák egyre modernebb színvonalával.

A XIII. kerület, azon belül is Angyalföld és Angyalföld-kertváros a pesti oldal egyik legnépszerűbb, legdinamikusabban fejlődő kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, azonban a számtalan új építésű projekt nem változtatta meg a városrész eredeti, kertvárosi jellegét, sőt csak tovább emelte színvonalát.

A helyszín kertvárosi hangulata, zöldövezeti környezete és jó elhelyezkedése ideális a nyugodt, zavartalan, kiegyensúlyozott élethez.

A közlekedés is kiváló, a városközpont gyorsan elérhető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, így a városi pezsgésről és a nyugodt otthonról sem kell lemondaniuk a beköltöző leendő lakóknak. Az épülő társasháztól pár percre van a 14-es villamos megállója, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói.

A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatóak óvodák, iskolák, játszóterek, bevásárlási és sportolási lehetőségek, mint például az Oxygén wellness.

  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • erkély

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022