Új építésű
Eladó 2 szobás új építésű lakás Budapest, Kucsma utca 9.Eladó 2 szobás új építésű lakás Budapest, Kucsma utca 9.Eladó 2 szobás új építésű lakás Budapest, Kucsma utca 9.Eladó 2 szobás új építésű lakás Budapest, Kucsma utca 9.Eladó 2 szobás új építésű lakás Budapest, Kucsma utca 9.
Új építésű
Eladó 2 szobás új építésű lakás Budapest, Kucsma utca 9.
69 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás új építésű lakás Budapest, Kucsma utca 9.
Eladó 2 szobás új építésű lakás Budapest, Kucsma utca 9.
69,9 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 30 477 4288
ReferensPári Erika
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 2 szobás új építésű lakás Budapest, Kucsma utca 9.

61 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Ez a 24 lakásos + 1 irodából álló Társasházi projektünk a XIII. kerületben a Kucsma u. 7-9. szám alatti ingatlanon kerül megvalósításra.

A Projekt kezdése: 2022. I. negyedév

A Projekt várható műszaki befejezése: 2023. III. negyedév

Használatbavételi engedély várhatóan: 2023. IV. negyedév

A társasház kettő épületegyüttesből valósul meg, egyik épület pince, földszint + 4 szintes, a másik épület pince, földszint+ 3 szintes lesz melyekben összesen 24 lakás, 1 iroda, 25 teremgarázs beálló és 19 tároló kerül kialakításra. A Társasház mindkét épületében a pinceszinten található parkolóktól a legfelső emeletig működő személyfelvonó kerül beépítésre. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat fog tartozni, az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz tartozik.

A környezettudatosság jegyben kettő korszakoltó beruházás is megvalósításra kerül. Ezek közül az egyik a napkollektorral támogatott fűtési rendszer, mely lehetővé teszi, hogy napsütéses időben a használati melegvíz 75%-a pusztán napenergiából kerüljön biztosításra. Másrészt az épületek tetején zöldtető kap helyet, mely többek között humán értéket teremt továbbá ökológiai jelentőséggel is bír, tovább emelve a környezetünk és életterünk színvonalát.

A társasházban 37 m2-től 100 m2-ig kínálunk eladásra kertvárosi hangulatú, élhető, modern, lakásokat a belvároshoz közel, az egyszobás lakástól a 4 szobás családi otthonig minden igényt kiszolgálva.

Eddigi beruházásainkhoz hasonló igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű kivitelezési hagyományainkat folytatva kínálunk otthonteremtési lehetőséget, az alkalmazott technológiák egyre modernebb színvonalával.

Helyszín, környezet és infrastruktúra leírása:

A XIII. kerület, azon belül is Angyalföld a pesti oldal egyik legnépszerűbb, legdinamikusabban fejlődő kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, azonban a számtalan új építésű projekt nem változtatta meg a városrész eredeti, kertvárosi jellegét, sőt csak tovább emelte színvonalát.

A Kucsma utca kertvárosi hangulata, zöldövezeti környezete és jó elhelyezkedése ideális a nyugodt, zavartalan, kiegyensúlyozott élethez.

A közlekedés is kiváló, a városközpont gyorsan elérhető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, így a városi pezsgésről és a nyugodt otthonról sem kell lemondani a Kucsma u. 7-9. sz. alatt megépülő társasházba beköltöző leendő lakóknak. Az épülő társasháztól pár percre van a 12 és 14-es villamos megállója, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói.

A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatóak óvodák, iskolák, játszóterek, bevásárlási és sportolási lehetőségek, mint például az Oxygén wellness vagy a méltán híres Vanilin és Kunyhó cukrászda.

Hitel, CSOK:

Lakásaink alkalmasak CSOK igénybe vételére. Vevőink részére teljes körű, díjmentes hitelügyintézést biztosítunk. (CSOK igényléssel együtt).

Legtöbb lakásunk alkalmas a 2,5 %-os kamatozású MNB zöldhitel igénybevételére.

  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023