Lakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteres
79 900 000 Ft
887,8 E Ft/m2
 • 14 fotó
 • Térkép
Lakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteres
79,9 M Ft
887,8 E Ft/m2
 • 14 fotó
 • Térkép
+36 20 229 2029
magánszemélyNyilas Nóra
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, Krisztinaváros Schwartzer Ferenc utca, 90 négyzetméteres

90 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Tulajdonostól eladó a XII. ker, Swartzer Ferenc utcában igényesen felújított, kiváló elosztású nappali +3 szobás, 90nm-es 1. emeleti budai, polgári lakás. Ablakai mellékutcára és belső udvarra néznek, így egyáltalán nem zajos. A lakást saját célra készítettük, sajnos meg kell tőle válnunk. A felújítást minőségi anyagokkal, folyamatosan felügyelve és dokumentálva végeztük. Minden elektromos és vízvezetéket kicseréltünk, fűtést korszerűsítettünk. A konyhában és a fürdőszobában beépített bútorok illetve felső-kategóriás háztartási gépek találhatók. A vételár tartalmazza a fotókon látható bútorokat és gépeket.

A lakás az Alkotás útról nyíló, liftes, nyugodt, csendes, rendezett házban található. Nekünk azért tetszett meg a helyszín, mivel a piros metró, a fonódó villamos járatok és számos busz egy percen belül található, ezeken keresztül a város bármely pontja karnyújtásnyira van. A Fény utcai piac, a Mammut és a MOM Park, de még a Vár is 10 perc sétával elérhető. Kocsival az M1-M7 bevezető 5 perc, a város gyorsan elhagyható.

A ház közös képviselete jó kézben van, a ház karbantartása folyamatosan, ütemezetten zajlik. Közös költség: 24.000 Ft, ami a korlátlan vízfogyasztást tartalmazza, ugyanakkor a saját vízóra lehetősége rendelkezésre áll, ebben az esetben a közös költség jelentősen kevesebb.

Remek, modern lakás, praktikus módon kialakítva.

 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 1.
 • Épület szint: 4. emelet
 • Rezsi: 24 000 Ft/hó

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020