Budapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobás
Budapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobás
65 550 000 Ft
690 E Ft/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
Budapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobás
Budapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobás
65,6 M Ft
690 E Ft/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
+36 30 338 3166
magánszemélyNagy Tamás
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Krisztinavárosban, Hajnóczy József utca, 3 szobás

95 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A XII. kerület egyik kedvelt, könnyedén megközelíthető részén, a Városmajor és a Vérmező között eladó ez a szépen karbantartott, világos nagypolgári lakás. A Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar néhány perces sétával elérhetők, így nagyon jók a tömegközlekedési lehetőségek is. A közelben bevásárló központ, sportlétesítmények és oktatási intézmények is megtalálhatóak.

Kétszer kb. 4 m2-es galériával beépített gyermek- vagy ifjúsági szoba, gardrób helyiség, kamra és beépített bútorok könnyítik meg a beköltözést. Az ablakok és a bejárati ajtó hőszigetelt műanyag nyílászárók. É-K-i tájolásának köszönhetően a lakás kellemesen benapozott és világos.

Befektetési szándékkal ingatlant keresők számára hasznos lehet, hogy bérbeadási szempontból kifejezetten jó helyen található a lakás, valamint a tetőtér beépítés lehetőségére is nyitott a tulajdonosi közösség.

A lakáshoz a pincében egy 8 m2 területű tároló kialakítható.

Ezt az otthont a társasház közös képviselőjeként mutatom meg, így a komoly érdeklődők számára az épülettel kapcsolatosan felvetődő kérdésekre is közvetlen tájékoztatás tudok adni.

Ingatlanközvetítő megkeresését abban az esetben fogadom, amennyiben az eladó felé jutalékmentes közvetítői tevékenységet tud biztosítani.

 • összkomfortos
 • gáz (konvektor)
 • északkeleti tájolás
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 3.
 • Épület szint: 3. emelet
 • parkolás utcán, közterületen
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019