Budapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utcaBudapest, XI. kerület Kruspér utca
Budapest, XI. kerület Kruspér utca
66 900 000 Ft
836,3 E Ft/m2
 • 16 fotó
 • Térkép
Budapest, XI. kerület Kruspér utca
Budapest, XI. kerület Kruspér utca
66,9 M Ft
836,3 E Ft/m2
 • 16 fotó
 • Térkép
+36 70 655 8639
magánszemélyOrbán Gergely
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XI. kerület Kruspér utca

80 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Belvárosi, tetőteraszos lakás tulajdonostól eladó. 68m2 + 25 m2
Ingatlanosok kérem semmilyen okból ne keressenek!

A környékről:

A lakás a Gellért tér, Bartók Béla út, Műegyetem és a Móricz Zsigmond körtér vonzáskörzetében található. A terület infrastruktúrája kiváló. Pár száz méteren belül számos bolt, éjjelnappalik, nagy Lidl, Interspar, Fővámtéri és Fehérvári úti vásárcsarnok, ALLEE bevásárlóközpont, Gellért-hegy, Kopaszi-gát, Feneketlen-tó és a Budai Arborétum, illetve számtalan kávézó és galéria található.

A házról:

A ház bejárata a Budafoki útról nyílik, de a lakásból se nem látszik, se nem hallatszik a forgalmas út, mivel sarokház és gyakorlatban a Kruspér utca második házának felel meg. Kimondottan jó a lakóközösség, kedvesek és csendesek a szomszédok. A ház folyamatosan karban van tartva, a tető teljes felújítása 2018-ban fejeződött be, és három éve festették ki a lépcsőházat, a háznak tartozása nincs.

A lakásról (68m² ):

A lakás több szempontból kiemelkedő. Központi elhelyezkedése mellett rendkívül csendes, világos és senki nem lát be az ablakain. Külön bejáratú szobákkal és nagy panorámás tetőterasszal rendelkezik. Az elmúlt 8 évben szakaszosan fel lett újítva, újak a nyílászárók és a konyhabútor is. A körfolyosó utolsó lakása, nem járnak el az ablaka előtt. A déli tájolású nappaliban az ablak mélyített fekvése miatt nyáron kevésbé süt be a nap, de télen folyamatosan. Belső kétszintes lakás, az alsó szinten étkező nappaliba érkezünk, ezen a szinten található a fürdőszoba, nappali, kamra és gardrób is, a felső emeleten egy szoba van, innen lehet kijutni a teraszra, egy rövid lépcsőn keresztül. A lakáshoz tartozik egy száraz, zárható pince is.

A terasz (25m²):

A terasz a környéken egyedülálló, kilátása vadregényes, a Citadellára, Szent István Bazilikára, Műegyetemre, Bálnára, és egy szakaszon a Dunára is rálátni. A messzi távolban számos pesti háztetőt és a Gödöllői dombságot csodálhatjuk. A terasz 2016-ban épült, acél szerkezetű, burkolata Thermowood fa. Nyáron napvitorla, párakapu és tusoló segít elviselni a kánikulát. Az újépítésű lakóparkok teraszaival ellentétben nem lát rá senki sem.Ingatlanosok kérem semmilyen okból ne keressenek!

 • komfortos
 • gáz (cirko)
 • déli tájolás
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 5.
 • Épület szint: 5. emelet
 • terasz: 25 m2
 • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019