Lakás eladó Budapest, Lágymányos Bercsényi utca 15., 100 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Bercsényi utca 15., 100 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Bercsényi utca 15., 100 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Bercsényi utca 15., 100 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Bercsényi utca 15., 100 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Bercsényi utca 15., 100 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Bercsényi utca 15., 100 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Bercsényi utca 15., 100 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Bercsényi utca 15., 100 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Lágymányos Bercsényi utca 15., 100 négyzetméteres
69 900 000 Ft
699 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Budapest, Lágymányos Bercsényi utca 15., 100 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Lágymányos Bercsényi utca 15., 100 négyzetméteres
69,9 M Ft
699 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 30 553 6210
magánszemélyJoubert Lászlóné
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, Lágymányos Bercsényi utca 15., 100 négyzetméteres

100 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Vegyen lakást a világ egyik legmenőbb környékén!
A Time Out magazin 27 ezer ember megkérdezésével készített egy felmérést a világ legmenőbb városi negyedeiről, és az így kialakult 50-es listára egy budapesti utca, a XI. kerületi Bartók Béla út is felkerült
Az eladó ingatlan a XI. kerületben, a Bercsényi utcában található, ami a Bartók Béla úttal párhuzamos csendes kis utca. A 4-es metro, a 6-os, 47, 49-es és a fonódó villamosok és számos buszjárat állomása 1-5 percen belül elérhető.
- A közelben számtalan kulturális és bevásárlási lehetőség áll rendelkezésünkre!
Többek között az ALLEE, Budapest egyik legnagyobb es minőségi bevásárlóközpontja az utcában található.
- A lakóépület elhelyezkedése értékálló befektetési lehetőséget kínál. A könnyű kiadhatóságot a közelben lévő irodák és egyetemek biztosítják: a 11. kerületben számos irodaház található (InfoPark, MOL, Buda-Part stb.), illetve sétatávolságra vannak a Budapesti Műszaki Egyetem és a Corvinus épületei is.
- A csaladoknak OTTHON: A környéken számtalan játszótér, nívós oktatási létesítmény (bölcsőde, óvoda, középiskola és Egyetem), park ( Kopaszi gát) található. Az ingatlan CSOK kompatibilis. A lakást eddig egy nagycsalád élvezte,és hívta otthonának, élvezte a lakás és környezetének minden előnyét.
Lakás jellemzői:
- A téglaépítésű polgári társasház 1920-as években épült. Földszint +3 emeletes. A házban 18 lakás található, ennek köszönhetően nem zsúfolt, élhető, csendes.
- A lakás netto 100 m2-es, K-i fekvésű, első emeleti, 3 hatalmas es 1 kisebb világos szobával, tágas étkezős konyhával, fürdőszobával külön wc-vel rendelkezik. A lakáshoz egy 8 m2 tároló helység is tartozik.
- A lakás karbantartott, jó állapotú, akar egy tisztasági festés után beköltözhető.
- A konyha, fürdőszoba, valamint nyílászárók teljesen felújítva, illetve cserélve lettek a közelmúltban. Az elektromos vezetékek is cserélve lettek.

- Opcio: Jelenlegi beosztását többféleképpen lehet variálni ha szükséges. Az alaprajzon a vékonyabb falak mind bonthatók/áthelyezhetők. A lakás méretéből és elosztásából adódóan, akár 2 külön bejáratú lakás is kialakítható. Egy lehetséges átalakítási ötlet mellékelve.
- Olcsó üzemeltetés: A közös költség: 18.000 Ft/hó. A víz, gáz- és a villanyfogyasztás egyéni mérés alapján történik.
- A fiatalok kirepültek, igy az ingatlant eladásra kínálom.

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 1.
  • Rezsi: 50 000 Ft/hó
  • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019