Eladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás
23 999 999 Ft
800 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás
24 M Ft
800 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
+36 20 225 5984
ReferensSzabácsik Böbe
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás

30 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ MAGASFÖLDSZINTI LAKÁS A STADIONOKNÁL

Budapest VIII. kerület, Zugló közeli részén a Stadionok metró megálló közelében eladó, egy kis létszámú, téglaépítésű társasházban, 1 szobás, magasföldszinti lakás.


FIATALOSAN FELÚJÍTOTT
JÓ KÖZLEKEDÉS MELLETT
KERTHASZNÁLAT
NEM KÖRFOLYOSÓS HÁZ
EGYEDI FŰTÉS


A ház az 50-es években épült. 2008-ban emeletráépítés történt, melynek során, a házon külső és belső felújítás végeztek. Ekkor a strang és a lépcsőház elektromos vezeték cseréje és a zárt lépcsőházban új műanyag nyílászárok kerültek beépítésre.

A lakást 2019/20-ban szinte teljes körűen felújították. A felújítás során kicserélték a külső nyílászárókat, hideg-és meleg burkolatokat, a vizes blokkot és vezetékek részleges cseréje is megtörtént.

Helyiségek: előszoba, konyha, szoba és fürdőszoba.

A lakásban a melegvíz ellátás villanybojlerrel, a fűtés gáz konvektorral történik.

A lépcsőház tiszta, rendezett, csendes, barátságos lakóközösség jellemzi a házat. A lakáshoz pince is tartozik.

A ház megtakarítással rendelkezik.

A közös költség összege jelenleg 12300 Ft, de ez csökkenthető 8100 Ft-ra, mely tartalmazza a szemétdíjat, felújításalapot, víz-és csatornadíjat, biztosítást és a lépcsőház takarítást.

Ingyenes parkolási/megállási lehetőség a ház előtt, de nem tartozik a lakáshoz, illetve a közelben lévő őrzött parkolóban.

2-es metró, 1, 41 és 56-os villamos, 75, 80, 80A trolibusz, 95, 195 buszmegálló és a Stadion autóbusz-pályaudvar 5 percen belül elérhető.

A hely infrastruktúrája kiváló, a közelben több bevásárlási lehetőség; Lidl, Penny Market, orvosi rendelők, gyógyszertár, posta, bank, bölcsőde, óvoda és iskola, illetve számtalan kiszolgáló egység megtalálható.Szívügyünk az otthonod!

Egy ingatlannak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.

Szabácsik Böbe

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS

Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)
  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: félemelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021