Budapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utcaBudapest, VII. kerület Osvát utca
Budapest, VII. kerület Osvát utca
52 400 000 Ft
748,6 E Ft/m2
 • 17 fotó
 • Térkép
Budapest, VII. kerület Osvát utca
Budapest, VII. kerület Osvát utca
52,4 M Ft
748,6 E Ft/m2
 • 17 fotó
 • Térkép
+36 30 296 2792
magánszemélyBognár Róbert
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, VII. kerület Osvát utca

70 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

TULAJDONOSTÓL ELADÓ a VII. kerületben, a Nagykörút közvetlen szomszédságában, az Osvát utcában egy 2 emeleti, kompletten és igényesen felújított lakás. A társasház a Blaha Lujza térhez közel, de mégis csendes helyen található. A rendezett társasház három emeletes, belső lépcsőházas, függőfolyosós, az emeleten épületszárnyanként összesen 3 lakás található, homlokzata jó állapotban van.
A lakás alapterülete 70,1m2 (tulajdoni lap szerint 69m2), 3 szobás, egyik szoba amerikai konyhás nappali.
A 4 éve teljesen felújított ingatlanban kicserélésre kerültek a vezetékek (villany, víz, csatorna és gáz), valamint hőszigetelt homlokzati nyílászárók, kondenzációs cirkó kazán, klíma, beépített konyha- és fürdőszobabútor kerültek elhelyezésre. A fa parketta is fel lett újítva (csiszolás, lakkozás). A konyha- és fürdőszoba bútorok a vételi ár részét képezik, ezen kívül a mosógép, tűzhely és páraelszívó is. Riasztó védőcsövezés és kábelezés is készült.
A lakást egy acélráccsal zárható folyosón keresztül lehet megközelíteni. Minden ablak utcára néző, kivéve a kicsi szobáé, mely a belső udvarra néz. Lift nincs. A lépcsőház és a tető egy része a közelmúltban lett felújítva.
Az utcára néző szobák tájolása délnyugati, míg a belső udvari szobáé északkeleti.
Amerikai konyhás nappali: 25,7 m2
Konyha: 3,9 m2
Szoba 1: 26,1 m2
Szoba 2: 6,7 m2
Fürdő, WC: 3,6 m2
Előszoba: 4,1 m2
A közelben számos bevásárlási, valamint szórakozási lehetőség található, karnyújtásnyira a Blaha Lujza tér, a Nagykörút, ahol megtaláljuk a 2-es metrót, 4-es 6-os villamost és számos más buszjáratot is. Lidl és több Spar üzlet 200 m-es körzetben. A társasházban rövidtávú bérbeadás (Airbnb) lehetséges, de feltételekhez kötött.
A közös költség 15.000 Ft/hó, a rezsi fogyasztásfüggő (külön vízórás, gázórás).
Ingatlanközvetítők kérem ne hívjanak!

 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • délnyugati tájolás
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 2.
 • Épület szint: 3. emelet
 • Rezsi: 15 000 Ft/hó
 • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019