Budapest, VII. kerület Damjanich utca 25.
Budapest, VII. kerület Damjanich utca 25.
49 900 000 Ft
683,6 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
49,9 M Ft
683,6 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 20 392 6878
magánszemélyTóth Tamás
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, VII. kerület Damjanich utca 25.

73 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Koronvavírus helyzetre tekintettel tudok kérésre képeket, videókat küldeni!

OTTHONT VEGYEN, NE CSAK LAKÁST...

Tulajdonostól eladó egy szeretett otthon a Városliget közelében, széles, fásított utcában. Tökéletes elhelyezkedésű, minden (de tényleg minden!) sétatávolságra elérhető a közelben és a tömegközlekedés is kiváló!

Első emeleti otthonunk szerencsésen utcára és belső udvarra is néz, így jól átszellőztethető.
A korábbi felújítások (víz, elektromos vezetékek, burkolatok) miatt ide csak költöznie kell, ha a falak színe elnyeri tetszését, akkor festés sem kell, a két éve elvégzett festés miatt tökéletes állapotban van az ingatlan a gondos gazdáknak köszönhetően. A bútorok is megállapodás tárgyát képezhetik, még a költöztetés, bútorválasztás, -szállíttatás, -szerelés fárasztó fázisait is megspórolhatja.

Beosztása ideális, két különnyíló hálószobája van, mindkettőben 6 nm-es állógaléria biztosítja a nyugodt hálóhely kialakításának lehetőségét. A nappali 22nm-es, nálunk az ebédlőasztal is itt nyert elhelyezést. Dupla komfortos, a fürdőben lévő toalett mellett van egy vadonatúj kialakítású második toalett is, a reggeli tumultusok elkerülése végett... :-)

A meleg vizet és a fűtést kombi gázcirkó biztosítja. Elmúlt éves fogyasztása 62.000 Ft volt, ami több mint barátságos. A vízfogyasztás is mérőórás. A ház kívülről felújítva, a szintek felújítása évente történik, a ház anyagi helyzete stabil, rendes szomszédokkal. Az ingatlan tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal.

A képek magukért beszélnek, de egy személyes megtekintés sokkal többet fog Önnek is nyújtani és az még nem kerül semmibe sem... ;-)

Mi annak idején beleszerettünk ebbe az otthonba. Szóval, várjuk szíves jelentkezését további információkért és időpont egyeztetésért.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021