Eladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobásEladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobásEladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobásEladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobásEladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobásEladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobásEladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobásEladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobásEladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobásEladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobásEladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobásEladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobásEladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobásEladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobás
Eladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobás
45 000 000 Ft
818,2 E Ft/m2
 • 14 fotó
 • Térkép
Eladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobás
Eladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobás
45 M Ft
818,2 E Ft/m2
 • 14 fotó
 • Térkép
+36 20 536 2833
magánszemélyBöszörményi-Nagy Katalin
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Terézvárosban, a Vasvári Pál utcában, 2 szobás

55 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Különleges ajánlat Belső-Terézvárosból!
Felújított homlokzatú, szecessziós bérház különálló, ezáltal csendes, eredetileg cselédlakás céljából kialakított épületrészében kétszobás lakás eladó. A lakás feletti, egyedi panorámával rendelkező, jó állapotú tetőtér beépíthető, és a lakással egybenyitható, ezért az ingatlant elsősorban azoknak ajánljuk, akik fantáziát látnak egy egyedi kialakítású, belvárosi, belső kétszintes lakás kialakításában. A lakás beosztása és adottságai lehetővé teszik két garzonlakás kialakítását is.
A lakás előtt egy más lakók által nem használt függőfolyosó-rész található, mely erkélyként funkcionál. A lakásban egyterű, körbenapozott előszoba-konyha-étkező található, innen nyílik a két különbejáratú szoba és a fürdőszoba. A 20 m2-es szoba északkeleti, a 22 m2-es szoba délnyugati tájolású. A lakáshoz tartozik ezenkívül egy 2 m2-es tárolóhelyiség, közvetlenül a lakás bejárata mellett.
A lakás az elmúlt években részleges felújításon esett át, a fűtést éjszakai árammal korszerű és környezetbarát infrapanelek és aljzatba helyezett elektromos fűtéscsövek biztosítják, a fa nyílászárók hő- és hangszigeteltek.
A lakás feletti tető 8 éve lett felújítva, a tetőtérből körpanoráma nyílik többek között az Opera, a Bazilika és a Gellért-hegy irányába.
Az Andrássy út, Nagymező és Király utca 3 perc, az Oktogon és a Deák tér 10 perc sétatávolságra található.

 • összkomfortos
 • elektromos
 • nyugati tájolás
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 3.
 • Épület szint: 3. emelet
 • Rezsi: 30 000 Ft/hó
 • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020