Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
89 900 000 Ft
908,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
89,9 M Ft
908,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 347 8580
ReferensBécsi Richárd
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

99 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest, VI. kerületében, diplomata negyedben eladó egy 100 nm-es hatalmas élőtérrel rendelkező, 3 szobás luxus kategóriás lakás. Az ingatlan 1 éve teljes felújításon eset át, akkor lettek kicserélve a gázcsövek és az összes villanyvezetékek. A képen látható jó minőségű bútorok és a csillárok benne vannak az árban, mondanom se kell, hogy csak a Csillárok majdnem 2 millióba kerülnek. A lakásban látható összes berendezés Hi-Tec, az ablakok szúnyog hálóval vannak felszerelve és 3 üvegből álnak, tehát nagyon csendes, tehát neked személyes bőröndón kívül semmi más nem kell magaddal elhozni. A ház közelben minden elérhető, mint iskolák, óvodák. Westend bevásárló központ mint össze 10 perc séta. Ha többet szeretne tudni az ingatlanról keressen bátran akár hétvégén is. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék- pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Az OTP Ingatlanponttal a jelenlegi járványügyi helyzetben is biztonságosan tud együttműködni. Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel két éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020