Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Szondi utca, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Szondi utca, 2 szobás
41 000 000 Ft
672,1 E Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
41 M Ft
672,1 E Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
+36 30 481 1132
magánszemélyHandó János
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Szondi utca, 2 szobás

61 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetéstEladó Budapesten a Hősök terénél egy 5. emeleti, 61 nm-es szuper panorámás, felújított, 2 szobás téglaépítésű lakás.

A kitűnő elrendezésnek köszönhetően nincs felesleges tér és a helyiségek is rendívül tágasak. A lakásba belépve közvetlenül az előszoba tárul elénk. Innen nyílik a konyha, a sarokkádas fürdőszoba, a külön WC, a spejz és a szobák is. A konyha ablaka a csendes társasház klasszikus körfolyosójára néz, a legfelső emelet adottságai miatt a helyiség szép világos. A lakás DK-i tájolású, napfényes ablakai a diplomata negyedben lévő fákra és a környező házakra néznek, ezáltal a nappali olyan érzést nyújt, mintha a külvárosi nyugalomban lennénk. Balra nézve a Hősök terét, jobbra pedig a Gellért hegyet és magát a Citadellát csodálhatjuk meg.

A hálószoba a nappaliból nyílik, amelyben szomszéd felőli válaszfal hangszigetelt, ennek köszönhetően teljes nyugalomban lehet aludni. Mindkét szoba 20 nm-es, azonban a hálószobából leválasztásra került minden hölgy álma, egy különálló gardróbszoba. Nincs az a ruhamennyiség, ami ne férne el ebben a helyiségben.

Az ingatlan felújítása során cserélve lettek a nyílászárók, a teljes villany- és vízhálózat, a helyiségek pedig prémium olasz és spanyol burkolatokat kaptak. Maga a lakás a szokványos polgárinál alacsonyabb belmagasságú, így a téli hónapokban igazi megváltást jelent a csupán négy számjegyű fűtésszámla. A fűtésről 1 normál és 1 látványkonvektor gondoskodik, a fürdőszobában továbbá egy elektromos törülközőszárító biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A lakás a melegvizet egy 120 literes villanybojlerről kapja.

A lakásban található beépített bútorok a vételár részét képezik, a többi berendezés megegyezés kérdése.

A lakáshoz egy 2 nm-es saját, zárható pincehelyiség is tartozik, amely nagyszerű lehetőséget biztosít a ritkábban használt holmik tárolására. Az épületben lévő liftet néhány hónapja újították fel. A közös költség mindösszesen 16470 Ft, amely a vízdíjon kívül minden egyéb költséget magában foglal.

A belváros közelsége magáért beszél: a kis földalatti (M1), a 20-as, 30-as buszok és a 72-es és 75-ös trolibuszok megállói csupán néhány perces távolságra találhatók. Az Állatkert és a Városliget 5, a Westend és a nagykörút kb. 15 perces sétával megközelíthetők. A lakóház közelében ABC, óvoda, iskola és gyógyszertár is található. Parkolásra az utcán van lehetőség, de a tapasztalatok alapján mindig van néhány szabad hely, akár a ház közelében is. Igény szerint néhány sarokra egy őrzött parkolóudvar is igénybe vehető.

Az ingatlan akár 1 hónapon belül költözhető, kifejezetten ajánljuk pároknak, kisebb családoknak vagy egyedülállóknak, de akár befektetési céllal is kiváló vétel lehet.
Amennyiben kérdése merülne fel, hívjon bizalommal. A lakás megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges. Kérésre szívesen küldök képeket e-mail-en.

INGATLANKÖZVETÍTŐK, TANÁCSADÓK, ÉRTÉKESÍTŐK, OTTHONSZAKÉRTŐK, ÜGYNÖKÖK KÉREM NE KERESSENEK, MIVEL KIZÁRÓLAGOS MEGÁLLAPODÁSUNK VAN EGY INGATLANIRODÁVAL.
__________________________________________________

Next to the Heroes’ Square, in the Szondi Street we sell a 61sqm sized, fully renovated real estate on the 5th floor. The property has two rooms with beautiful view to the city.

Thanks to the excellent layout rooms are very spacious and well utilised. The main entrance opens directly to a hall. There are two rooms, a wardrobe room, a kitchen, bathroom with corner tub, a separate toilet and a storage. The kitchen window looks out to a classical courtyard of a quiet apartment house and due to the top floor it’s very light. The flat is South-East orientated, its sunny windows are looking at the trees and surrounding houses in the so called diplomat district, so it makes the living room feel like being in the suburb. If we look left, we can see the Heroes’ Square, at the right side we can admire the Gellért Hill and the wonderful Citadel statue.

In the bedroom the neighbouring wall is soundproof and it allows us to sleep in a complete rest and it’s reachable from the living room. Both rooms are 20 sqm, but within the bedroom a separate wardrobe was established, which is every woman’s dream. There are no clothes and shoes that would not fit in this room.

During the renovation of the property, doors, windows, entire electricity network and water plumbing system were changed. Premium Italian and Spanish tiles were used in the kitchen, toilet, bathroom and in the hall. The apartment’s inner height is lower than usual and thanks to this the heating cost is always more than reasonable. One standard and one spectacular gas convector provide comfortable temperature; also in the bathroom, there is an electric towel dryer. The apartment receives hot water from a 120 litre electric boiler.

Built-in furniture of the apartment is part if the purchase price, other equipment and devices are a matter of agreement.

The apartment also has a 2sqm closed private cellar, which offers a great opportunity to store the less used items. Building’s elevator was renewed a few months ago.

Proximity of the city centre speaks for itself: Metro line M1, buses (20, 30) and trolley buses (72, 75) are just a few minutes walking distance. Zoo and City park are in the 5 minutes proximity, Westend City Center and Teréz körút are accessible with a 15-minute walk. Near the apartment, there are groceries, kindergarten, school, and pharmacy. Parking is possible on the street; there are always some free space around the house. A guarded parking lot can be also used in a few corners away.

This property can be moved within 1 month, especially recommended for couples or singles, but it can be an excellent choice for investment purposes as well.

If you have any questions, please feel free to get in touch, we speak English. The apartment can be checked at a pre-arranged appointment. If you request, I can send you pictures about the real estate.

We kindly ask real estate agents to not contact us.

 • összkomfortos
 • gáz (konvektor)
 • délkeleti tájolás
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: F
 • Épület emelet: 5.
 • Épület szint: 5. emelet
 • Rezsi: 39 000 Ft/hó
 • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019