Budapest, V. kerület József nádor térBudapest, V. kerület József nádor térBudapest, V. kerület József nádor térBudapest, V. kerület József nádor térBudapest, V. kerület József nádor térBudapest, V. kerület József nádor térBudapest, V. kerület József nádor térBudapest, V. kerület József nádor térBudapest, V. kerület József nádor tér
Budapest, V. kerület József nádor tér
230 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapest, V. kerület József nádor tér
Budapest, V. kerület József nádor tér
230 M Ft
1,5 M Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 420 9744
magánszemélyHersiczki Ágnes
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, V. kerület József nádor tér

155 m2alapterület
4szoba
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Belváros szívében a József nádor téren eladó egy tetőtéri lakás.
Az épület karbantartott, jó állapotú, különleges, mert a hozzá tartozó gyalogos köz lehetővé teszi, hogy mind a József nádor térről, mind az Erzsébet tér felöl megközelíthetőek az épület bejáratai.
A lakás ablakai a József nádor térre néznek, minden ablak külön-külön szép kilátást nyújt, hol a Mátyástemplom tornya, hol a Parlament, hol a citadella látszik.
A tető hajlásszöge, 75º, így, bár netto155 m2, bruttó 186 m2 teljes egészében kihasználható az alapterület, a beosztása látható a mellékelt alaprajzon.
A lakás két bejárattal rendelkezik, két külön lépcsőházból, mindkét oldalon lift is van, így akár két külön lakásként is hasznosítható.
Az ingatlannak két fürdőszobája, és külön WC-je van. Egy konyha és egy kiépített konyha lehetőséggel bír, a vezetékek, kiállások kialakítottak.
Minden közmű csatlakozás a két oldalon külön- külön, órákkal mérten, biztosított. A fűtés is két kazánról működik. Mindkét oldal légkondicionált.
Az déli oldal felújított, új burkolatok vannak, minden vezeték cserélt. Az északi oldalon is felújított vezetékek vannak.
A lakás kb. 4 m2 lakáselválasztó fallal két különálló ingatlanná építhető ki. Minden oldalon van lehetőség a bővítésre kb. 40-45 m2 galéria, illetve új szint, alakítható ki, a tető formájából adódóan.
Parkolás: behajtási engedéllyel a téren, vagy a most nyíló mélygarázsban lehetséges.
Központi elhelyezkedésének köszönhetően Deák Ferenc tér, Erzsébet tér, Vörösmarty tér és a Duna Corso pár perc sétával elérhető.
Az ingatlan tehermentes.

  • duplakomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 5.
  • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019