Budapest, III. kerület Hunor utcaBudapest, III. kerület Hunor utcaBudapest, III. kerület Hunor utcaBudapest, III. kerület Hunor utcaBudapest, III. kerület Hunor utcaBudapest, III. kerület Hunor utca
Budapest, III. kerület Hunor utca
47 700 000 Ft
900 E Ft/m2
 • 6 fotó
 • Térkép
Budapest, III. kerület Hunor utca
Budapest, III. kerület Hunor utca
47,7 M Ft
900 E Ft/m2
 • 6 fotó
 • Térkép
+36 30 815 0442
magánszemélyD Katalin
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, III. kerület Hunor utca

53 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Egy hálòszobás, plusz nappalis, saját kertes, nagy teraszos, kívül belül teljesen ùj lakásomat családi okok miatt szeretném eladni.
A 73 lakásos társasház DK-i tájolásù saját kertes lakása, egyik oldaláròl sem érintkezik az amùgy is csendes utcafronttal, a lakás kertjén tùl folytatódò (kilátás) nagy fákkal határolt nem beépíthetö terület a társasház egyik legjobb elhelyezkedésü lakásává varázsolva ezt az ingatlant.

A képek látvány tervek, méretarányosan erre a lakásra tervezve, ami akár ìgy is megvalósítható. A képeken làthatò padló burkolatok adottak, a többi szabadon alakíthatò.

A lakáshoz igény szerint burkolt (kerámia lapos) tárolòt (4,12 nm) is lehet venni, ez a tárolò az utolsò még megvehetök egyike. A tárolò ugyanazon a szinten van mint a lakás az egész szinten csak ez az egy tárolò van, pár lépésre a lakástòl, így egy része akár éléskamraként is tud funkcionálni, de nagyobb tárgyak (babakocsi, bicikli, roller) is jòl elhelyezhetõk benne.
Igény szerint garázs is vásárolhatò, még 3db szabad garàzs elérhetõ. Az épület elõtt kültéri kocsibeállók is lesznek, amiket szigorùan csak az ott lakòk jogosultak használni.
Müszaki szempontból igényes jò minöségū burkolattal, extra felszereléssel a fürdöszobában, házköponti egyedi mérös fütés rendszerrel rendelkezik a lakás.
A társasház igényes, tapasztalt a szakmában beruházò cég által épül, idén 2019 Októberi átadással, tehát az utolsò simításokat végzik. Az egész épület késlekedés nélkül épült, mindennemü kommunikáciò nagyon olajozottan zajlott és zajlik a mai napig, a legnagyobb segítökészséggel irántam. Szuper csapat áll a társasház mögött.

Boltok, szolgáltatások, bevásárló központ gyalog és autóval is pár percre vannak. Villamos, buszok pár perc séta, hév két villamos megállònyira van.

Folyamatosan lehet bejárni megtekinteni az épületet, lakást, elöre egyeztetett idöpontban hétköznapokon du.5-ig. Ez lehet flexibilis amennyiben az adott idöpontban sehogy sem tudná valaki megoldani.

Àtadás: 2019 Oktòber vége

Az ár alkuképes mert így igazságos mindkét fél számára. :)

lakás méret: 44,21 nm
terasz: 7,20 nm
kert: 23,38 nm


Pontos alaprajzi terv számokkal van.

 • házközponti egyedi méréssel
 • délkeleti tájolás
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: A+
 • Épület emelet: földszint
 • Épület szint: 4. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019