Eladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobásEladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobásEladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobásEladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobásEladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobásEladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobásEladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobásEladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobásEladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobásEladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobásEladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobásEladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobásEladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobásEladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobás
Eladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobás
99 000 000 Ft
900 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobás
Eladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobás
99 M Ft
900 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 930 0692
ReferensMilovecz László
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Lipótmezőn, II. kerület Alsó Völgy utca, 4 szobás

110 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
A II. kerületben Lipótmező városrészben található az ingatlan. Sok-sok zöld, remek infrastruktúra jellemzi a környéket. Tömegközlekedéssel is 25 perc alatt a Széll Kálmán térre érkezhetünk akár a 61-es, 56-os villamosokkal, de több buszjáratot is használhatunk. A közelben található kisebb boltok, CBA megoldást jelenthetnek a napi bevásárlásokra, de közel van a Budagyöngye is. Egy két villamosmegállóra jóhírű iskolák, állami és magánóvodák érhetők el.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 30-as években épült, de folyamatosan felújított, jelenleg is remek állapotban lévő ház, valamikor a már lebontott villaépület személyzetének szolgált szállásul. Hatalmas, majdnem 100 nm-es tetőterasszal rendelkezik, amit természetesen csak az itt lakó használhat. Felújításkor (2013) a két lakást összenyitva, egy igazán impozáns méretű, nagyon barátságos lakás került kialakításra. Pár évvel ezelőtt a külső homlokzatot is leszigetelték. Az osztatlan közös tulajdonú telekből tökéletesen elszeparált 550 nm saját kertet használhat a tulajdonos.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakásba belépve, a hatalmas nappali illetve az otthonos hangulat tűnik fel először. Átgondolt térrendezés eredményeképpen került kialakításra a mai állapot. A hatalmas amerikai konyhás nappali a közös programok, családi-baráti beszélgetések színhelye lehet, míg a három szoba intim területe lehet az itt élőknek. Az egyik háló mellett zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra. Az egyik háló jelenleg étkezőként funkcionál. Mindegyik szoba és a nappali is a zöld belső kertre néz, ahol fedett terasz is található. Takarékos műszaki megoldások is kialakításra kerültek: napkollektor melegíti a vizet, a fűtésre a működő kandalló is rásegíthet. Kivonuló szolgálathoz bekötött riasztórendszer, illetve videó kaputelefon nyújt biztonságot.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 110 nm
szoba: 14 nm
szoba: 14 nm
szoba: 12 nm
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A meleg vizet illetve a részben radiátoros, részben padlófűtést cirkó kazán szolgáltatja.
KÖLTSÉGEK:
Közös költséget nem képeztek az itt lakók, a lakás üzemeltetése a téli hónapokban is 50 000 Ft körüli összegből megoldható.
PARKOLÁS:
A környező utcákban kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.
Ingyenes parkolási övezetek vannak a közelben, a tulajdonos jelenleg egy garázst bérel, ami adott esetben tovább is bérelhető.
Irányár: 99 MFt
-
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020