Budapest, I. kerület Hunfalvy utca
Budapest, I. kerület Hunfalvy utca
189 000 000 Ft
702,6 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
189 M Ft
702,6 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 20 577 0777
magánszemélyPeller Kálmán
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, I. kerület Hunfalvy utca

269 m2alapterület
7 és 4 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Budai Vár bejáratánál, a Bécsi kaputól induló csendes, rendezett utcában 269 m2-es, tágas terekkel rendelkező iroda-üzlethelyiség kétállásos garázzsal tulajdonostól eladó. Jelenlegi funkcióját tekintve egyszerre üzemel bemutatóteremként, forgalmazói irodaként és raktárként, de kiválóan alkalmas lehet irodának, cégközpontnak, bemutatóteremnek, szépségszalonnak, gyógyászati létesítménynek. vagy akár galériának is.

Az ingatlan helyszíne és megközelítése
Az ingatlan Buda I. kerületének egyik legkedveltebb részén, a Budai Vár közvetlen közelében, csendes, barátságos utcában van, a nemrég felújított Európa Liget mellett. A várbusz megállója mindössze 3 percnyi séta. Autóval könnyen megközelíthető a Széna tértől, a Széll Kálmán tértől, vagy a rakpart felől a Batthyány tér irányából is, de a Batthyány tér 5-6 perces sétával is elérhető. Az utcát nem jellemzi nagy átmenőforgalom, és folyamatosan van parkolási lehetőség.
A környék turisták kedvelt célpontja, a közelben több híres étterem és remek kávézók vannak, a Mátyás-templom és a Halászbástya gyalogosan is könnyen elérhető. Ettől válik ez az ingatlan egyedivé, hiszen a környék elegáns hangulata, nagyszerű infrastruktúrája, így együtt kevés helyen található meg.

Az ingatlan jellemzői
A téglaépítésű társasház, aminek a földszintjén az iroda-bemutatóterem található, jól illeszkedik a környék patinás hangulatába. Maga az eladó ingatlan ebben az évben műszakilag és esztétikailag is felújításra került. Az utcáról nyíló üvegportát automata védőrács védi a behatolás ellen, a teljes belső terület biztonságát pedig a kivonuló-szolgálathoz is bekötött riasztórendszer szavatolja. Az ingatlan hátsó részén elhelyezkedő garázsra automata billenő Hörmann garázskapu van felszerelve.
A fűtést gázkazán biztosítja, a meleg vizet pedig két villanybojler szolgáltatja. A vízfogyasztást egyedi mérésre alkalmas vízóra ellenőrzi.

Az üvegportán keresztül a hatalmas, osztatlan terű bemutatóterembe jutunk, ahol jelenleg beépített recepciós pultnál lehet fogadni az ügyfeleket. Közvetlenül a bejárat közelében ügyfélváró sarok van kialakítva. A bemutatóteremből leválasztott és beépített teakonyha, opcionálisan leválasztható étkező, illetve két külön-bejáratú, ablakos iroda nyílik - a nagyobbhoz saját kézmosó és WC is tartozik.
A bemutatótér és az irodák nagy kopásállóságú, vastagon alászigetelt laminált parkettával vannak burkolva, a hátsó kiegészítő helyiségek mindegyikében kerámia padlóburkolat van.

A bemutatótermet és a garázst, illetve a jelenleg raktárnak használt hátsó szobákat átjáró köti össze. Az átjáróból baloldalon egy tárgyaló szoba nyílik, valamint egy kézmosó, abból pedig külön női és a férfi WC. Az átjáró jobb oldalán egy különálló, jelenleg szaunázó-zuhanyzónak kialakított helyiség van.
A garázsból egy nagyobb és egy jelenleg műhelyként használt kisebb raktár, egy ablakos irodahelyiség, illetve egy polcokkal ellátott irattároló helyiség nyílik, amelyben a szeméttároló kuka elhelyezésére is van hely. Az ingatlanban összesen tehát 4 külön bejáratú és zárható irodahelyiség, a hátsó traktusban pedig 2 raktárhelyiség van.
Az ingatlan egy családi cég tulajdonában van.
Ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant, kérjük, hívja fel a megadott telefonszámot! Ingatlanügynökök jelentkezését kizárólag konkrét érdeklődővel várjuk!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 4. emelet
  • parkolás garázs

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021