Irányár
Budaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcábanBudaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcában
Irányár
Budaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcában
49 900 000 Ft
978,4 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
Budaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcában
Budaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcában
49,9 M Ft
978,4 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
+36 20 437 7028
ReferensVécsei Melinda
Telefonálok

Eladó lakás
Budaörsi eladó lakás, 2 szobás, a Szivárvány utcában

51 m2alapterület
2szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budaörs eladó lakás

Budaörsön panel-programban résztvevő 10 emeletes társasház III. emeletén két év felújított 51 nm-es+ 4 nm loggia tehermentes panel lakás eladó.
A lakásban két külön bejáratú szoba, konyha, külön fürdőszoba WC- és a szokásostól eltérően nagyobb méretű étkező-közlekedő található.
A felújítás során hideg-meleg burkolatok cseréje, külső nyílászárók cseréje, fürdőszoba – WC felújítása, konyha felújítása – új konyhabútor beépítése- falak festése, ill. tapétázása. A lakás bejárati ajtaja is ki lett cserélve biztonsági több ponton záródóra. A lakásba különben zárt folyosóról léphetünk be; a házba vendégek, ismerősök stb. pedig a kaputelefonon történő bejelentkezés után.
A lakás távfűtéses hőmennyiségmérés alapján kell fizetni. Gázt csak főzésre kell használni vagy a gáz megszüntetésével villanyra át lehet térni.
A közös ktg. 8 ezer - Ft
Jó lakás közel a közlekedéshez bevásárló központhoz pl. Auchen stb.
A lakás azonnal költözhető.
Rugalmas megtekintés mivel a lakás üres így kedves érdeklődő csak velem kell egyeztetni. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Várom megtisztelő hívásukat.

Etikus ingatlanos és MIOSZ tag is vagyok lehet,-hogy még nem is hallott erről - Foglalkozom Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenő, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske ingatlanokkal.
Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetőségeken.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 3.
  • erkély

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023