Eladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobásEladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobás
Eladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobás
30 000 000 Ft
714,3 E Ft/m2
 • 16 fotó
 • Térkép
Eladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobás
Eladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobás
30 M Ft
714,3 E Ft/m2
 • 16 fotó
 • Térkép
magánszemélyPál Mónika Emma
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Balatonfüred a Köztársaság utcában 3-ban, 1+1 szobás

42 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

OTTHONT, NYARALÓT, VAGY BEFEKTETÉST KERES A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, BALATONFÜREDEN?

*** FELÚJÍTOTT ÉS BERENDEZETT, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ MÁSFÉL SZOBÁS PANELLAKÁS ELADÓ BALATONFÜREDEN ***

TULAJDONOSTÓL eladó Budapesttől 130 km-re Balatonfüreden, a méltán közkedvelt Köztársaság utcai lakótelepen, madárcsicsergós parkosított környezetben egy teljesen és magas színvonalon felújított, igényesen és stílusosan berendezett első emeleti, parkra és lombkoronákra néző cuki 42 m2-es panellakás pár percre MINDEN FONTOS INFRASTRUKTÚRÁTÓL, Balaton parttól 800 méterre, a Belvárosban.
Az ingatlan tehermentes, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ.

A LAKÁSRÓL
A felújítás során mindent megjavítottunk, újra terveztünk, és kicseréltünk, amit csak lehetett.
A panelprogram során korszerűsített, újszerű, szigetelt ablakokra szúnyoghálót és redőnyt szereltettünk, a régi bejárati és a beltéri ajtókat újra cseréltük.
Minden burkolat új. A fürdőszobán kívül mindenhova 14 mm vastag VÍZÁLLÓ svájci laminált padlót raktunk le, így nem lehet probléma a strandról megérkezve a vizes törölközők esetleges padlóra dobása laza mozdulattal.
Teljesen új a konyha- és a fürdőszobaberendezés is. Az IKEA-bútorokat és a minőségi zuhanyfülkét GROHE csapokkal szereltük fel, a WC-csésze szintén GROHE.
A tágas és fényárban úszó nappaliban a vendégek számára kihúzható IKEA kanapé, és négyszemélyes étkező asztal is helyet kapott, a többi szükséges alap berendezési tárgyakon kívül.
Ahogy a nappaliban, úgy a hálószobában is bőven van lehetőség további szekrények, polcok, tárolók elhelyezésére az új tulajdonos igényei szerint.
Minden bútor és berendezés új.
A vételár részét képezi a fürdőszoba és a konyha összes bútora és múszaki berendezése. A további búrorok igény esetén külön megállapodás szerint elérhetők.
Kérésre szívesen küldök további képeket, részleteket, de javaslom, hogy jöjjön el, és nézze meg, hogy a fotók nem túloznak, a lakás a valóságban talán még szebb is, mint a képeken!
Ingatlanosok segítségét köszönöm, nem kérem.

 • összkomfortos
 • távfűtés egyedi méréssel
 • nyugati tájolás
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 1.
 • Épület szint: 4. emelet
 • Rezsi: 5 540 Ft/hó
 • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020