Létavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobásLétavértes ház eladó, 2 szobás
Létavértes ház eladó, 2 szobás
4 500 000 Ft
64,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Létavértes ház eladó, 2 szobás
Létavértes ház eladó, 2 szobás
4,5 M Ft
64,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 181 8555
ReferensFekete Ákos
Telefonálok

Eladó ház
Létavértes ház eladó, 2 szobás

70 m2alapterület
2szoba
állapotú
12732 m2telekméret
Az eladó ház leírása Jelentem a hirdetést

Csak nálunk! Eladásra kínálok Létavértes Mosontakert részén egy 9520m2-es és egy 3212m2-es két helyrajzi számon,de egymás mellett elhelyezkedő szőlőst. A nagyobbik telken található egy 40m2-es beton alapra épített tégla falazattal és cserépfedéssel rendelkeő gazdasági épület amiben egy előszoba,fürdőszoba,wc,nappali-konyha-étkező és plusz egy szoba található. A konyhából egy pince is nyílik ami kb 10m2-es és két részre osztott. Az ingatlanban a víz (hidroforrol üzemelő fúrott kút) ,áram és az ipari áram is be lett vezetve.Az épület nyugati részén egy garázs és még egy helyiség került kialakításra ami akár össze is nyitható a ház szobáival.Ezen a telken található még egy kb 30m2-es másik gazdasági épület ami két részből áll.A kisebbik telken egy régi elbontandó gazdasági épület található.A telek öntözését 4 fúrott kútról lehet kivitelezni.Csendes ,nyugodt környezet az aszfaltúttól kb 8 perc sétára található.
Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését kérem keressen bizalommal a hét bármely napján.
Tisztelt Érdeklődő! Ezúton is felhívjuk figyelmét, hogy a fenti ingatlan megvásárlása esetén irodánk közvetítési díját a vételár nem tartalmazza! Részletes tájékoztatást kollégáinktól kaphat, illetve irodánk honlapján talál.

  • összkomfortos
  • egyéb fűtés

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021