Etyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobásEtyek ház eladó, 9 szobás
Etyek ház eladó, 9 szobás
140 000 000 Ft
136,1 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Etyek ház eladó, 9 szobás
Etyek ház eladó, 9 szobás
140 M Ft
136,1 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 646 5817
ReferensHalász Menyhért
Telefonálok

Eladó ház
Etyek ház eladó, 9 szobás

1 029 m2alapterület
9szoba
állapotú
856 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ház leírása Jelentem a hirdetést


A KÖRNYÉKRŐL:
Etyek nagyközség Fejér megyében, a Bicskei járásban. Elsősorban nemzetközi hírű bortermeléséről és az erre épülő turizmusáról ismert, de itt működik Európa egyik legjelentősebb filmstúdiója, a Korda Studios is. A település Fejér megye északkeleti peremén, az Etyeki-dombság kezdetén, a Zsámbéki-medence szélén, Bicskétől délkeletre, Budapesttől 26 km-re a 8106-os és a 8108-as utak találkozásánál, 176 méter tengerszint feletti magasságban fekszik. Közelebbi települések: Biatorbágy, Alcsútdoboz, Herceghalom. A rendszerváltás után a község teljes infrastruktúrája (ivóvíz, szennyvízhálózat, földgáz, telefon, szilárd burkolatú utak, kábel tv) kiépült. Színvonalas énekkar és számos civil szervezet is működik itt, élénk népművészeti és művészeti élettel.

AZ INGATLANRÓL:
A közel 900 nm - es telken található létesítmény gazdasági épületrésze az 1960-as években épült, országos gabonatároló program keretében, az Ipari Épülettervező Vállalat tervei alapján. A birtok aszfaltozott úton közelíthető meg. Az 1996-ban történt átalakítás, és lakóházzal való kibővítés során a gazdasági épületrész földszinti része ló istállónak lett átalakítva, melynek során az épületben 8 db angol boksz készült, amik 16 db állássá alakíthatók. Az épülethez csatlakozva a hátsó telekrészen további 4 db boksz áll rendelkezésre.
Az 1996- an történt lakóházzal való bővítés során a gazdasági épületrész szerkezete nem került módosításra, azonban a második emeleti apartmanok kialakítása során, a nagy belmagasságú tetőtér, megosztásra került. Az így megvalósított normál belmagasságú területen 4 db egyforma beosztású lakótér került kialakításra. A mellékelt tervek szerint a 4 apartmanon felül meglévő területen nagyméretű közösségi tér, valamint külön konyha, és mosó szárító helyiség lett kialakítva.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A gazdasági épületrész fűtése a földszinten elhelyezkedő kazánhelyiségben lévő kombi kazánról radiátorok beiktatásával megoldott. A kombi kazán egyik oldala vegyes tüzelésű, másik része olaj, vagy gázégő fogadására alkalmas. Az épület áramellátásának, és vízellátásának mérése külön történik a lakóépület résztől. A lakóépület áramellátása 220 voltról, a gazdasági épületrészek áramellátása 380 voltról, illetve 220 voltról történik. A major szennyvízhálózattal még nem rendelkezik, így mindkét épületrészhez külön zártrendszerű szennyvíztároló létesült. A lakóházrész fűtése szintén a gazdasági épületrészben levő kazánhelyiségből vezérelt padlófűtéssel, illetve az emeleti részen radiátoros hő leadókkal van megoldva. Ezen kívül a lakóépületben elhelyezett propán bután tartályos gázról üzemelő fali kazán szintén el tudja látni mindkét épületrész fűtését.

MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:
A létesítmény a jelenlegi lótartási tevékenységhez szükséges mezőgazdasági gépekkel el van látva. A környező táj nagyszerű lehetőséget kínál a zavartalan tereplovaglásra, a homokos karám pedig a kezdőknek ad lehetőséget az alapok elsajátítására, valamint a lovak edzésére,
A létesítmény környezetbe illeszkedő, a település hagyományait, és építési anyagait őrző megvalósításáért az Etyeki önkormányzat elismerő oklevelet, és emlékplakettet adományozott az építtetőnek.

A 2014-ben készült PANNÓNIA SZIVE TURIZMUSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ , szintén foglalkozik a létesítmény további fejlesztési lehetőségeivel, melynek során lovas pályák, illetve fedeles lovarda kialakítása lenne célszerű a község vidéki turizmusának fellendítése érdekében.

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021