Eladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobásEladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobás
Eladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobás
230 000 000 Ft
718,8 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobás
Eladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobás
230 M Ft
718,8 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 203 0949
ReferensLeskó Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ház
Eladó ház Bókaytelepen, 6+1 szobás

320 m2alapterület
6 és fél szoba
felújítandó
730 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ház leírása Jelentem a hirdetést

Kérem csak azon érdeklődő olvasson tovább, aki különlegességre vágyik ebben a sivár manapság trendi, kockaformákat használó újépítésű ingatlankínálatban.

 

Amennyiben eljutott ehhez a mondathoz, úgy had mutassam be ezt a jelenleg teljes felújítás alatt álló műemlék védelem alá vont, több mint 100 éves villát. Az ingatlan stílus jegyei őrzik a század eleji építkezés formáit, de belsőleg a mai modern kor építészeti és felhasználóbarát kialakítását hordozza magában. Az épület eredeti megépítése szerint akár társasház kialakítására is alkalmas lett volna, de szerencsére a jelenlegi tulajdonosa elsősorban nem hasznot akart realizálni a felújításból, hanem álmot szeretne megvalósítani, amiben a leendő lakók, egy ilyen ingatlan birtokában érezhetik azt a különleges érzést, amit leírni sem lehet. A baráti és az üzleti életben nagyon fontos megmutatni, hogy kik is vagyunk valójában, hiszen aki Önmaga is különleges az nem elégszik meg az átlagossal, nekik különleges dolgok járnak az életben és ezt tükröznie kell a tulajdonban álló ingatlannak is. Egy ilyen épületről sokáig lehet mesélni, egy a házban megrendezett összejövetel ideje alatt többet, mint a Kék szalagról olyannak, aki nem vett részt a versenyen. Az ingatlan ideális lakhatásra kisebb nagyobb családdal, sőt még két generáció együttélésére is, hiszen nem fukarkodtak a hellyel az építés során.

Ahogyan már említettem a felújítás jelenleg is zajlik, így még időben van a saját elképzeléseinek megvalósítására is!

 

Részletes információért és műszaki leírásért kérem, hívjon fel akár hétvégén is.

  • Épület szint: 3. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020