Budakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladóBudakeszi 6 szobás ház eladó
Budakeszi 6 szobás ház eladó
495 000 000 Ft
2,4 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budakeszi 6 szobás ház eladó
Budakeszi 6 szobás ház eladó
495 M Ft
2,4 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 351 5811
ReferensKiri Gitta
Telefonálok

Eladó ház
Budakeszi 6 szobás ház eladó

206 m2alapterület
6szoba
Felújított állapotú
1126 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ház leírása Jelentem a hirdetést

GAZI KÜLÖNLEGESSÉG AZ ÉRTÉKEKET KERESŐKNEK! Gyönyörű állapotban lévő, ritkaságszámba menő KLASSZICISTA VILLA eladó Budapest közvetlen közelében, a Normafától 3 km távolságra. Az épület 1870-ben épült egy híres család megrendelésére és jelenlegi tulajdonosának köszönhetően korhű jellegét megőrizve, tökéletes állapotban van. Kívül-belül felújított, szigetelt, a fafödémet lecserélték, az épületre a felújítás során új tetőszerkezet került. Az alsó szint külső határoló falai 60 cm vastagságú mészkőből vannak. Az épület minden egyes szeglete gyönyörűen kidolgozott és karbantartott, az ablakoktól kezdve az utolsó aranyozott díszítésig minden odafigyelő gondoskodással készült. Az eredeti faburkolatok mellett találhatunk itt míves, bronzbevonatú öntöttvas lépcsőkorlátot, működő cserépkályhákat és Zsolnay kandallót is. Emellett a ház fűtéséről a modern élet kényelmét szolgáló gáz cirkó fűtés is gondoskodik. A hatalmas, klasszicista stílusjegyeket hordozó oszlopos teraszról csodálatos látvány mutatkozik a parkosított kert irányába. A szobák nyugati tájolásuk révén napfényesek, a kilátást semmi sem zavarja. Az épület két szintes, melyeket belső, faborítású lépcső köt össze. Az alsó szinten három különböző méretű szoba illetve egy jelenleg teakonyha méretű, de a rendelkezésre álló terek miatt könnyedén bővíthető konyha, valamint egy - szintén bővíthető - fürdőszoba található. A praktikus alaprajznak köszönhetően többféle elképzelés szerint is változtatható, de jelen állapotában is jól funkcionáló szint.

Az emeleten három tágas szoba kapott helyet, a középsőből juthatunk ki a csodálatos, fedett, oszlopos teraszra, mely tavasztól őszig szinte külön életteret nyújt.

Az épületben két bejárat is található, az egyik a ház frontja felől, a másik a hátsó kertbe vezet.

A villa különlegességét nem csupán a gondosan megőrzött állaga és az amúgy is ritkaságszámba menő klasszicista jellege adja, hanem a benne kialakított enteriőr, az eklektikus, műgonddal összegyűjtött berendezési tárgyak adta muzeális jelleg még vonzóbbá teszi, igazi historikus eleganciát kölcsönözve az ingatlannak.

Elhelyezkedése igazán ideális - csendes mellékutcában, erdővel határos telken fekszik. A kert vége erdőre nyílik, a Normafa 3 km távolságra könnyed sétával elérhető. Buda központja fél órán belül.

A kert szépen gondozott, park jellegű, melyben található egy 150 éves működő, fúrt kút is.

A telken helyet kapott még egy melléképület, mely tárolónak, fáskamrának vagy nyári konyhának is használható illetve egy utcáról megközelíthető fedett garázs.

Ez az ingatlan önmagáért beszél, ajánlom rezidenciának, külképviseleteknek illetve magáncélból is mindazoknak, akik keresik és kedvelik az időtálló értékeket és a rohanó világban nyugodt, elegáns környezetre vágynak, ahol egy-egy pillanatra megáll az idő.
Érdeklődés esetén hívja: Kiri Gitta
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal a hét bármely napján!
Vevőink számára szolgáltatásunk ingyenes!
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Hitel és CSOK ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban.
Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk!

Referencia szám: HZ520779

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021