Geresdlak 5 szobás ház eladó a Mohácsi utcábanGeresdlak 5 szobás ház eladó a Mohácsi utcábanGeresdlak 5 szobás ház eladó a Mohácsi utcábanGeresdlak 5 szobás ház eladó a Mohácsi utcábanGeresdlak 5 szobás ház eladó a Mohácsi utcábanGeresdlak 5 szobás ház eladó a Mohácsi utcábanGeresdlak 5 szobás ház eladó a Mohácsi utcábanGeresdlak 5 szobás ház eladó a Mohácsi utcábanGeresdlak 5 szobás ház eladó a Mohácsi utcában
Geresdlak 5 szobás ház eladó a Mohácsi utcában
19 500 000 Ft
102,6 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
Geresdlak 5 szobás ház eladó a Mohácsi utcában
Geresdlak 5 szobás ház eladó a Mohácsi utcában
19,5 M Ft
102,6 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
+36 70 515 5069
magánszemélyWettring Katalin
Telefonálok

Eladó ház
Geresdlak 5 szobás ház eladó a Mohácsi utcában

190 m2alapterület
5szoba
állapotú
tégla építésű
1165 m2telekméret
Az eladó ház leírása Jelentem a hirdetést

Geresdlakon kínáljuk eladásra ezt a két szintes, 190 m2 alapterületű tégla építésű családi házat. A ház 1165 m2-es telken fekszik. Csodálatos nagy fényes terek jellemzik a felső és az alsó szintet egyaránt.

A felsőszint bejáratán belépve egy folyosó található ahol, egy 15,6 m2-es és egy 13,6 m2 -es szoba tálható. Továbbhaladva beérünk a étkezős konyhába, és a gyönyörű panorámával rendelkező erkélyes nappaliban. A nappaliból továbbá még egy 11,2 m2 szoba nyílik. A konyha-étkezőből nyílik még a fürdő WC, kamra, lépcsőház, valamint egy hátsó kijárat.
A szobák padlószőnyeg borításúak, a nappali parkettázott, a többi helységek járólaposak.

A padlás beépíthető, itt szintén egy erkély található, szép kilátással.

Az alsó szinten a belépve egy szerelőaknával ellátott 26,6 m2 garázs található melyben a ház fűtési céljára használt gáztüzelésű kazán van. Továbbhaladva egy most műhelyként használt 20,8 m2-es helységbe érünk, itt helyezkedik el az épület fűtésére használható vegyes tüzelésű kazán. Továbbhaladva belépünk egy 18,3 m2 konyhába, melyből nyílik egy mosókonyha, és tároló/kamra és egy 17,6 m2-es szép világos szoba. Itt található a felső szintre vezető lépcsőház is.

A nyílászárók dupla fából készültek, redőnnyel felszereltek. A lakás téli melegét egyedi vegyes vagy gáztüzelésű kazánnal biztosítható. Az ingatlan ideális lehet akár két generáció részére is, a külön bejárat megoldott. A háznál ipari áram is található.

A házhoz tartózik egy melléképület garázsal, valamint baromfitartásra alkalmas elkerített rész. Az udvaron található még egy zöldség-gyümölcs, bor tárolására alkalmas pince, illetve a kertben gyümölcsfák. A szép növényekkel díszített kert igazi kikapcsolódást jelenthet minden korosztály számára.

A település az M6-os autópályától 15 km-re fekszik, a 6-os. számú főúttól 10 km-re található. A községben modern iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, számtalan üzlet és szolgáltató van. A faluban számos német és finn tulajdonú szépen rendben tartott ház található. Geresdi domság, valamint a Mecsek, páratlan szépséggel rendelkezik, kedvelt turista célpont a település.

Amennyiben érdekli Önt, hívjon bizalommal, hogy egy időpontot egyeztessünk az ingatlan megtekintésére.

 • komfortos
 • gáz (cirko)
 • déli tájolás
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: C
 • erkély
 • Rezsi: 30 000 Ft/hó
 • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021