Érd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladóÉrd 4 szobás ház eladó
Érd 4 szobás ház eladó
287 000 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Érd 4 szobás ház eladó
Érd 4 szobás ház eladó
287 M Ft
1 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 842 2840
ReferensVas Katalin
Telefonálok

Eladó ház
Érd 4 szobás ház eladó

284 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
2138 m2telekméret
Az eladó ház leírása Jelentem a hirdetést


Páratlan szépségű Természetvédelmi területen elhelyezkedő, impozáns, organikus stílusú villa lehet most az Öné, saját tulajdonú magánerdővel Érdliget Rózsadombján!
A 2138 nm nagyságú, ősfákban bővelkedő terület törzsállományát 60-70 éves erdei fenyő, tölgy és juhar képezi, valamint egy 150 éves tölgy is a kert büszkesége. Az erdő életközösségét ritka madárfajok és kisemlősök alkotják, melyekben napi szinten gyönyörködhetünk. Jelenleg egy többgenerációs, 3 bejáratú róka-lakosztály is az ingatlan részét képezi:-)
Az adómentes, helyi jelentőségű Természetvédelmi terület további részét alkotja a telekcsoport másik két tagja, az 1072 nm + 2365 nm nagyságú, külön helyrajzi számmal rendelkező belterületi, Lke-1/h besorolású telkek, melyek az 5575 nm területű, álomszép birtok egybefüggő részét képezik, és igény szerint a villával együtt megvásárolhatók. Mindhárom terület 1/1 magánszemély tulajdonú, per-, teher- és igénymentes.
Az 1072 nm-es „kivett lakóház, udvar” megnevezésű ingatlanon egy 50 nm-es lakható kőház, egy 22 nm-es faház, valamint egy hangulatos,15 nm-es hegybe vájt pince, továbbá egy 30 méter mély, bővizű ásott kút található. A vízhez puffer tárolóként egy 25 nm-es ciszterna áll rendelkezésre, mellyel a teljes telekcsoport locsolása költségmentesen megoldható.
A 2365 nm-es telken pedig egy sóskúti kőből épült zsindelytetős épület található, mely jelenleg tárolóként funkcionál.
A Tusnádi Zsolt - Makovecz Imre Kossuth- és Ybl Miklós-díjas építész tanítványa - által egyedileg tervezett és kivitelezett villa minden részletében természetes anyagokból épült, az erdő ölelésében, teljes harmóniát alkotva vele.
Falazatának részei belülről kifelé haladva: 2,5 cm fa, 3 cm légrés, 6 cm tömör tégla, 10 cm nagy sűrűségű kőzetgyapot (2x5 cm-es táblákban, eltolással, hogy teljesen kizárjuk a hőhidat), kátránypapír, 2,5 cm fa, 5 cm nagy sűrűségű kőzetgyapot (a táblák között szalagok, a függőleges termodinamikai áramlást csökkentendő a kőzetgyapotban), kátránypapír, 2,5 cm fa. A 70 cm vastag, dupla kőzetgyapot szigetelésű tető 2020-ban ICO Extreme prémium minőségű, örök garanciás zsindelyt kapott.
Az exkluzív kivitelezésnek köszönhetően az egészségesen lélegző villa természetes klimatizációval rendelkezik, minden évszakban kellemes hőmérsékletet biztosítva.
Fűtéséről gázcirkó gondoskodik, továbbá lehetőség adódik vegyes tüzelésű kazán csatlakoztatására is. A villa meghitt hangulatát tovább fokozza a nappaliban elhelyezett kandalló is, mellyel akár az egész ház fűtése megoldható.
A villamos energiát 3x16A teljesítményű áram biztosítja, valamint éjszakai áram is rendelkezésre áll. Az elektromos vezetékek elhelyezése mindenütt padló csatornában történt, hogy ne legyen Faraday-kalitka. A gondos tervezésnek köszönhetően az átlag rezsi költség 35.000 Ft havonta.
A nettó 284 nm-es, napfényes, délnyugati tájolású, duplakomfortos villából lélegzetelállító panoráma tárul elénk Diósd és Érd legszebb részeire.

Az alsó szinten egy tágas, 64 nm-es, elektromos kapuval felszerelt dupla garázs teszi kényelmessé a parkolást, továbbá helyet kapott egy 14 nm-es tároló is.
A belső lépcsőn feljutva a 110 nm-es magasföldszintre érkezünk, ahol az előtérből egy impozáns, 51 nm-es, amerikai konyhás nappali fogad bennünket, mely kijárást biztosít a panorámás, 75 nm-es teraszra, valamint a ház nyugati oldalán egy másik 12 nm-es, természetes kő borítású teraszra is, mely közvetlenül kapcsolódik az étkezőhöz. A közlekedőből 2 szoba, gardrób, fürdőszoba, toalett, háztartási helyiség nyílik, valamint egy 25 nm-es, hangulatos télikert, melynek teljes felülete biztonsági üvegből készült.
A tetőtér különleges, LOFT kialakítású egybetere a szabadság és kényelem érzését adja, melynek hatalmas ablakain át gyönyörködhetünk a festői táj szépségében, majd egy kellemes fürdőt vehetünk az egyedi kialakítású, nyitott fürdőtérben.
A padlóburkolat a nappaliban és a szobákban hajópadló, a vizes blokkokban pedig kerámia, melyek mindegyike alatt természetes eredetű, agyag golyókkal történt a szigetelés, 10 cm vastagságban. Felszerelt klímák is rendelkezésre állnak, melyeknek szükségtelen a használata az épület kitűnő hőháztartásának köszönhetően. A villa védelméről távfelügyelettel ellátott riasztó gondoskodik.
Szavakkal és képekkel nem kifejezhető ezen kivételes adottságú ingatlan nyugalmat és békét árasztó léte, ahol Ön nap, mint nap élvezheti az életet, teljes harmóniában a természettel.
Ezt Önnek is látnia kell! Várom szíves érdeklődését, hogy megmutathassam ezt a csodát.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022