Eladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobásEladó ház, Borsodbóta, 3 szobás
Eladó ház, Borsodbóta, 3 szobás
3 500 000 Ft
35 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó ház, Borsodbóta, 3 szobás
Eladó ház, Borsodbóta, 3 szobás
3,5 M Ft
35 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 20 218 0707
ReferensLezákné Enikő
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ház
Eladó ház, Borsodbóta, 3 szobás

100 m2alapterület
3szoba
felújítandó
1590 m2telekméret
Az eladó ház leírása Jelentem a hirdetést

Hivatkozási szám: 0057
„Ház csendes utcában”

Borsod megyében eladásra kínálom a Bükk lábánál fekvő Borsodbótán, ezt az 1960-as években épült 3 szobás családi házat.
Az családi ház felső szintjén 3 szoba, felújított fürdőszoba, kamra, előtér található, a konyha az alsó szinten lett elhelyezve, de a felső szinten is van lehetőség a kialakítására. A helységek laminált parkettával, padlószőnyeggel, linóleummal fedettek, a fürdőszoba járólapozott. Az ingatlan fűtését gáz - és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, fűtési költségei igen kedvezőek. A ház felújításra szorul, de kellő ráfordítással kedves otthonná lehet alakítani. A tetőszerkezet jó állapotban van, a héjazatot kell cserélni.
1590 nm kert veszi körül, ami lehetőséget ad a kertészkedésre, kinti tevékenységekre. Az udvaron lévő melléképületben egy nagyon jó adottságokkal rendelkező borospince található, ami akár borászkodásra vagy tárolásra is alkalmas lehet.
A település jól ellátott, van iskola, óvoda, orvosi rendelő, több üzlet, közösségi közlekedése is megfelelő. Elérhető közelségben van a Lázbérci tó, a Bükk Hegység, sok lehetőség van a szabadidő eltöltésére. Eger, Miskolc, Kazincbarcika, Ózd félórás, egyórás autóúttal elérhető. Az ingatlan ideális lakhelye lehet több gyermekes családok számára, de akár hétvégi háznak, nyaralónak is megfelel. Nagyon csendes utcában, az erdő közelében található, remek lehetőségeket kínál a kirándulásra, kikapcsolódásra.
Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!!!
Helyiségek:
Szoba: 20 m2
Szoba: 18 m2
Szoba: 12 m2
Előtér: 8 m2
Fürdőszoba: 4 m2
Kamra: 4 m2
Terasz: 3,8 m2
Konyha: 18 m2
Kazánház: 16 m2

  • összkomfortos
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020