Szeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorházSzeged eladó sorház
Szeged eladó sorház
63 000 000 Ft
417,2 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Szeged eladó sorház
Szeged eladó sorház
63 M Ft
417,2 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 265 6840
ReferensMerl Ingatlaniroda
Telefonálok

Eladó sorház
Szeged eladó sorház

151 m2alapterület
5szoba
260 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Kertvárosi nyugalom, tökéletes infrastuktúra, átgondolt tervezés, magas minőséggel kivitelezett lakóház saját önálló kertrésszel.
Mindezt kínálja Újszeged, belvároshoz, hidakhoz közeli, központi részén, csendes, nyugodt utcában található ikerház-típusú lakóház.
A kétszintes lakás 136 m2 alapterületű + 31 m2 terasz, erkély + 17 m2 garázs + 157 m2 saját elkerített kertrész. A megjelölt vételár tartalmazza a feltüntetett egységek mindegyikét!
A mellékelt alaprajzon is látható, hogy a földszinten a nappali-konyha-étkező mellett egy külön lakószoba is található, tusolós vizesblokkal, így ez biztosíthat vendégszobát, szülői hálót. A  nappaliból tudunk kimenni a teraszra, tavsztól-őszig  itt folyhatnak a családi étkezések. Az emeleten három tágas hálószoba, fürdőszoba, külön wc,  gardrób teszi kényelmessé akár három gyermekes család mindennapjait. A ház, a terasz és a saját kert teljesen szeparált, tökéletes pihenőtér.
Igény szerint lehetőség van második, harmadik gépkocsi beálló kialakítására a ház mellett.
A ház emelt szintű szerkezetkész állapotban van jelenleg, de lehetőség van kulcsrakész kivetelezésre is, egyéni igények figyelembe vételére, külön megegyezés alapján. A nyarat már az új házban kezdheti az új tulajdonos.
Szerkezeti jellemzők:
30’ as téglafal, 10 cm-es szigetelés, nemesvakolat
Bramac héjazat
háromrétegű külső nyílászárók
padlófűtés, turbó-kondenzációs kazán
gipszkarton álmennyezet
hanggátló falkiképzés

Ha ezt választja hamarosan költözhet, csak a belső terek saját elképzelés szerinti befejezése van hátra (burkolatok, fürdőszobák, konyha, belső ajtók) , csak foglalót fizet, teljes elszámolás átadáskor!
Teljes ár: 68 M Ft

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021