Sárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcábanSárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcábanSárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcábanSárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcábanSárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcábanSárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcábanSárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcábanSárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcábanSárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcábanSárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcábanSárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcábanSárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcábanSárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcábanSárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcában
Sárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcában
21 900 000 Ft
159,9 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Sárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcában
Sárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcában
21,9 M Ft
159,9 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 984 2570
ReferensVarró József
Telefonálok

Eladó sorház
Sárospatak eladó sorház az Izsó Miklós utcában

137 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
állapotú
563 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Sárospatak város, egyik legszebb, legnyugodtabb, kertvárosi részén, lakóövezetben, sorházban, dupla telken, nagy kerttel, költségmentes családi ház eladó! Az ingatlan gázszilikátból épült, kívül-belül perlites vakolattal, falai így közel negyven cm vastagságúak. Jó minőségű műanyag nyílászárói vannak, a vegyes tüzelésű kazán gazdaságosan üzemeltethető. Gázfűtése ezért, nem került kialakításra. Pinceszintjén fűtött garázs, fatároló, kazánház és egyéb tárolóhelyiséggel. Lakószintjein két nagyobb szoba és két félszoba, két fürdőszoba van, két különálló mellékhelyiséggel. Konyhája étkezős, tágas. Az ingatlan különösen világos, hangulatos, jó levegőjű lakóház, egyedi helyiségkiosztással. Beépített tetőteréből csodás látvány a kertváros, annak nyitottabb zöldövezeti részei be láthatóak. Kialakítása miatt kilóg a sorházak közül, mert a szabvány hét méter telekszélesség miatt a maradék hat méter már nem volt beépíthető. Így a következő sorház telkét ideírták udvarként. Ennél fogva egyedi, udvaros, kertes lett. További bővítményként terasz kialakítással, melynek egyedi hangulata van a nyári estéken a lemenő nap fényei mellett.
Az ingatlan tetszetős, jó helyen van. Ár érték aránya ideális, vételt ösztönző. Jó, vagy jónak tűnő ajánlatokat is komolyan megfontolunk. A vásárláshoz állami támogatások, kedvezményes hitelek, CSOK, babaváró, stb. igényelhetők, akár ezek kominációja is lehetséges. Ezek ügyintézésében segítséget nyújtunk.
Átgondolt ajánlatával, kérem, keressen, az M175012 ref. számra való hivatkozással.

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021