Eladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcábanEladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcában
Eladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcában
39 900 000 Ft
395 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcában
Eladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcában
39,9 M Ft
395 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 606 2990
ReferensHorváth Péter
Telefonálok

Eladó sorház
Eladó 4 szobás Isaszeg a Tompa Mihály utcában

101 m2alapterület
4szoba
Felújított állapotú
300 m2telekméret
Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Isaszegen a Tompa Mihály utcában az utcafront felőli utolsó 101m2 hasznos lakótérrel rendelkező teljeskörűen felújított és modernizált tetőtérbeépítéses sorház eladó!

A homlokzatok 10cm dryvit szigeteléssel a födém 15cm ásványgyapot szigeteléssel lett ellátva. A nyílászárók új műanyag temó kivitelűek.

A felújítási munkálatok még tartanak, a vevő kiválaszthatja a hideg és melegburkolatokat, szanitereket. A fürdőben falsík mögötti geberit wc tartály már be van szerelve.

Az ingatlan társasházi alapító okirattal rendelkezik, nem osztatlan közös tulajdon! Az albetétesítésnek köszönhetően 1/1 tulajdoni hányadot lehet szerezni a megvásárlásával.

A fűtést vegyes tüzelésű kazán radiátoros hőleadással és 2db 3,5 kw-os hűtő fűtő klíma fogja biztosítani H tarifás villanyórával, így az alacsony rezsi garantált!

A teljes villamos hálózat ki lett cserélve, új szerlvényekkel, a víz és a csatorna vezetékeit is cserélték.

A fentről készített drónos képen pirossal jelöltük a kizárólagos használatú kb 300m2 területű telekrészt, melyet az új építésű ingatlanokkal foglalkozó eladó kerítéssel fog leválasztani a birtokba adásig.

Az elhelyezkedés kiváló, központi helyen, de mégis csendes utcában.

A közelben megtalálhatóak:

-Háziorvosi rendelő 170m
-Italdiszkont-Dohánybolt 200m
-Klapka György általános iskola 240m
-Ezüstkehely patika 240m
-Zöld ÁBC 400m
-Bóbita Óvoda 500m
-Tesco 800m
-Vasóútállomás 800m


INGYENES hitel tanácsadás, CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését vagy egyéb információra van szüksége hívjon bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 341093

  • összkomfortos
  • geotermikus

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023