Eladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház DunaharasztiEladó 2+2 szobás sorház Dunaharaszti
Eladó 2+2 szobás sorház Dunaharaszti
49 990 000 Ft
531,8 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó 2+2 szobás sorház Dunaharaszti
Eladó 2+2 szobás sorház Dunaharaszti
50 M Ft
531,8 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 622 6208
ReferensTarjányi János
Telefonálok

Hirdetés

Eladó sorház
Eladó 2+2 szobás sorház Dunaharaszti

94 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
330 m2telekméret
Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Pest megye, Dunaharaszti határ úti lakóparkjában kínálok megvételre 330nm-es összközműves telken egy 2007-ben épült sorházat, amely 94 nm-es, 2 egész és 2 félszobából áll. A földszint 70nm, az emelet pedig 24nm. A ház 2016-ban teljesen fel lett újítva, akkor került beépítésre a tetőtér is.
Belülről a lakás napfényes köszönhetően a nagy ablakoknak. Alul két kisebb méretű hálószoba, a tetőtérben pedig egy nagyobb szoba lett kialakítva. A földszinten még tágas nappali és étkező kapott helyet. A lakásban és a kertben rengeteg extra és hasznos dolog található, ami a vételár részét képezi. Beépített bútorok minden szobában, új magas minőségű konyhabútor beépített új eszközökkel (mosogatógép, sütő gőzölő funkcióval), illetve panoráma ablak naphálóval, elektromos ablakemelővel, klíma mindkét szinten és a napelem másfél éve lett telepítve. A kertben és a ház előtt öntöző rendszer megy fúrt kútról, ami akár wifiről is vezérelhető és prémium WPC burkolatú terasz. A kert füvesített, rengeteg növénnyel, télre fűthető kis növénytárolóval.
A kertben továbbá található egy gyönyörű nagyméretű télálló pálma, ami a panoráma ablakból nagyon szép látványt nyújt és sötétedés után a kerti világításnak köszönhetően nagyon hangulatos. A tetőn napelem van, így az éves rezsi költség közel nulla. A lakáshoz egy külön 3 m2-es tároló is tartozik, melyet külön útról lehet megközelíteni a házak között. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék- pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Referenciaszám: M142392

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019