Eladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobásEladó, Délegyháza, 2 szobás
Eladó, Délegyháza, 2 szobás
42 000 000 Ft
677,4 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó, Délegyháza, 2 szobás
Eladó, Délegyháza, 2 szobás
42 M Ft
677,4 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 320 6970
ReferensPataky Sándor
Telefonálok

Eladó sorház
Eladó, Délegyháza, 2 szobás

62 m2alapterület
2szoba
Újszerű állapotú
80 m2telekméret
Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Délegyháza nyugodt részén a Galla tanyai területen, megválik tulajdonosa ettől a 2019-ben épült sorházi lakásának középső lakásától.
Az épület 2019-ben épült a mai követelményeknek megfelelően nagy tapasztalatú kivitelező által. A lakás két 9,8 nm-s szobából, előtérből amerikai konyhás-étkezős nappaliból egy nagy zuhanykabinos fürdőszobából, külön Wc és egy 15 nm-s fedett teraszból áll. A lakás értékét növeli az igényes padlócsempe és falburkolati elemek. A fűtés és meleg víz gázkazánról történik. A ház déli fekvésű ezért egész nap természetes fénnyel van megvilágítva. Délegyháza rohamosan fejlődő település. Budapestről sokan költöztek és költöznek ide. A Főváros közelsége lehetőséget nyújt, hogy akár Budapestre is bejárhassanak dolgozni napi rendszerességgel. A közelben a tavak lehetőséget kínálnak a pecázást, vízi sportot kedvelőknek. Amennyiben felkeltette figyelmét az ingatlan, kérem keressen és egyeztetett időpontban, a hét minden napján bemutatom önnek az ingatlant.
Amennyiben hitelre lenne szüksége, azt irodáink hitelügyintézői nagy szakmai tapasztalattal, térítésmentesen elintézik.

  • komfortos
  • terasz

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021