Eladó sorház, Budapest, 5 szobásEladó sorház, Budapest, 5 szobásEladó sorház, Budapest, 5 szobásEladó sorház, Budapest, 5 szobásEladó sorház, Budapest, 5 szobásEladó sorház, Budapest, 5 szobásEladó sorház, Budapest, 5 szobásEladó sorház, Budapest, 5 szobás
Eladó sorház, Budapest, 5 szobás
69 900 000 Ft
577,7 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Eladó sorház, Budapest, 5 szobás
Eladó sorház, Budapest, 5 szobás
69,9 M Ft
577,7 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 931 1555
ReferensRencsevics Mária
Telefonálok

Eladó sorház
Eladó sorház, Budapest, 5 szobás

121 m2alapterület
5szoba
Újszerű állapotú
5629 m2telekméret
Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Az épület 4 lakásos sorház, saját kertkapcsolattal. A D2 azonosítójú lakás Triplex, azaz a földszinten, 1. és 2. emeleten található.
A földszint a családi élet színtere. Itt található az amerikai konyhás nagy nappali, kijárattal a hatalmas teraszra és közvetlen kapcsolattal a kizárólagos használatú kerthez. így a leendő tulajdonos teraszon megpihenve élvezheti a saját kertjét, a kertvárosi környezetet, grillezhet vagy az erkélyről szemlélheti a kertben játszadozó gyerekeket. A földszinten található még egy toalett, egy tároló és egy nagy gardrób is helyet kapott. Az emeleten 3 hálószoba és egy fürdőszoba található. A 2. szint a szülők élettere, ahova egy dolgozósarokkal kiegészített franciaerkélyes hálószoba, fürdő és egy akár szaunává alakítható helyiség került.Az épület közel nulla energiaigényű, amit a saját napelemes rendszer és a Wienerberger Porotherm 38 Thermo Profi téglából és hőszigeteléssel készült falazat biztosít. A hangszigetelésről 30 cm vastag Silka mészhomok hanggátló falaztat gondoskodik.

A beltéri burkolatok az Ön igényei szerint prémium kategóriás olasz burkolatokból választhatóak. A melegpadló és a beltéri ajtók is a leendő tulajdonos ízléséhez igazíthatóak.

  • komfortos
  • erkély

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021