Budapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobásBudapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobás
Budapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobás
149 000 000 Ft
745 E Ft/m2
 • 31 fotó
 • Térkép
Budapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobás
Budapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobás
149 M Ft
745 E Ft/m2
 • 31 fotó
 • Térkép
+36 70 881 9873
ReferensGerák István
Telefonálok

Eladó sorház
Budapest sorház eladó, Rákoskeresztúron, 5+1 szobás

200 m2alapterület
5 és fél szoba
állapotú
330 m2telekméret
Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó egy 6 szobás 3 fürdőszobás impozáns, mediterrán stílusú, gyönyörűen parkosított udavarral rendelkező sorház Budapesten a XVII. kerületben.

A 200 m2-es ház 1991-ben épült a kornak megfelelő energetikai és műszaki megoldásokkal és kíváló minőségű alapanyagokból. A folyamatos felújításoknak és karbantartásnak köszönhetően az ingatlan nagyon jó állapotban van.

Földszint: szép nagy tágas nappali étkezővel és konyhával, szülői lakosztály saját fürdőszobával és gardróbbal, vendég WC, konyhából nyíló hangulatos terasz.
Első emelet: 2 hálószoba, nappali, fürdőszoba, nagy terasz.
Legfelső szint: hálószoba, fürdőszoba, tároló.
Legalsó szint: garázs, tárolók és háztartási helység.

Fűtés: energiatakarékos kondenzációs kazán - padlófűtés és radiátorok a földszinten, a többi szinten radiátorok a szobákban és törölkozószárítós radiátorok a fürdőszobákban. A két oldalas vízteres kandallónak (padlófűtésre és radiátorokra kötve) köszönhetően az egész földszint fűtése megoldható fával is.

A garázson kívül még van egy fedett kocsibeálló is az udvaron, továbbá az utcán is további 3 autó tud még parkolni közvetlenül a ház előtt. A garázs mellett van egy nagy tároló, melynek közvetlen bejártata van az udavrról, így akár több motor és bicikli kíváló tárolóhelye is lehet.

Pénzügyi szakértőként ingyenes tanácsadással és személyre szabott kedvező ajánlatokkal (Babaváró + CSOK támogatás + CSOK hitel + Fogyasztóbarát hitel) segítem az Önök döntését, majd teljes körű ügyintézéssel a megvalósítást.

Pár héten belül már az álmai otthonát élvezheti az ügyintézés fáradalmai nélkül! A szolgáltatás díjmentes és nem csak az általam értékesített ingatlanokra vonatkozik. Keressen bizalommal!

149000000 Ft
Érd.: Gerák István

Referencia szám: M229173

  Hirdetés

  Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

  Hirdetés

  Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2023