Eladó ikerház Üllő, 5 szobás, új építésű
Eladó ikerház Üllő, 5 szobás, új építésű
40 999 000 Ft
422,7 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
41 M Ft
422,7 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 70 676 8887
ReferensHázikó Ingatlan Iroda
Telefonálok

Eladó ikerház
Eladó ikerház Üllő, 5 szobás, új építésű

97 m2alapterület
5szoba
Új építésű
283 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Üllőn a Sportliget lakóparkban kínálunk megvételre egy új építésű ikerházat, melyet 3 vagy 4 szoba+nappalival Ön álmodhat meg magának.
Az ikerházfél saroktelken található, csendes, nyugodt környezetben.
A ház 283 m2 telken, 97 m2 nettó alapterületű, amely lent 1 szoba+nappalival, konyhával és egy fürdőszobával rendelkezik, az emeleten pedig további 4 szoba, vagy megegyezés és igény szerint 3 szoba+fürdő kerülne kialakításra, megépítésre.
A ház porotherm 30-as téglából épült ytong válaszfalakkal, mely kiváló hang és hőszigetelő. Természetesen az épület kívülről körben szigetelt, ugyan fafödémes, de lehetőséget nyújt a tetőtér kialakításához/beépítéséhez. A házban előszoba, fürdő (8,3 m2), szoba (9,15 m2), nappali, konyha, étkező (összesen együtt 33,21 m2) jelenleg még egy teret alkotva várja a vevő igényeit és elképzeléseit a helyiségek kialakításához a földszinti részen, az emelet pedig 4 szoba lehetőségét rejti, gyermekekkel a legideálisabb elrendezésben.
A burkolatok választhatóak, csempe, járólap, laminált padló a megbeszélt árig. A falak fehérre festettek, de igény és megbeszélés kérdése egyéb színbeli kérés is. Az ingatlan összkomfortos, fűtése gáz cirkó radiátorokkal és/vagy padlófűtéssel és/vagy hűtő-fűtő klíma berendezéssel, vagy napelem rendszer is kivitelezhető, megoldható, ha Ön több kényelmet szeretne.
Az építkezés elején az aszfaltozott magánúthoz rendszám felismerő beléptető rendszert, napelemes udvar világítást és teljes kamera rendszert álmodott meg a kivitelező.
A ház kérhető alapból 5 szoba+nappalival, vagy megegyezés szerint 4 szoba+2 fürdővel, nappalival, az ár ennek függvényében változik.
TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: hazikoponthu
Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!
HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.
18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!
HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.
2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021