Törökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcábanTörökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcában
Törökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcában
52 000 000 Ft
472,7 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Törökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcában
Törökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcában
52 M Ft
472,7 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 1 701 1186
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensCsontos Roland
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Törökbálint eladó ikerház a Kazinczy Ferenc utcában

110 m2alapterület
3 és fél szoba
állapotú
300 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálok Törökbálinton, a Kazinczy Ferenc utcában egy 110 nm-es ikerház felet, melyhez egy 300 nm-es telek is tartozik. Az ingatlan osztatlan közös tulajdon, használati megosztással, a telek lekerített.
Az ingatlanba egy előszobán keresztül jutunk be, ahonnan egy folyosón keresztülhaladva jutunk a fürdőszobába, Wc-be, konyhába, valamint egy cserépkályhás nappali. A nappaliból vezet a lépcső az emeletre, ahol található 2 szoba, egy félszoba és egy fürdőszoba+Wc. A ház alatt egy nagy garázs található, valamint a garázs előtt egy autóbeálló.
A telek a ház mögött helyezkedik el, ami füvesített. Itt található egy kisház, mely jelenleg tárolóként funkcionál.
A közlekedés kiváló, buszmegálló (Bkk járat) kb. 1 perc séta, mellyel Budapest Kelenföld 12-15 perc. Iskola, óvoda, posta, bolt, sportközpont, uszoda kb. 5-10 perc sétával elérhető. Bevásárlóközpont 10 perc autóval.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon minden nap (hétvégén is) 8-20 óra között.

  • komfortos
  • erkély
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020