Tolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György útonTolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György útonTolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György útonTolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György útonTolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György útonTolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György útonTolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György útonTolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György útonTolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György útonTolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György útonTolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György útonTolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György útonTolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György útonTolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György úton
Tolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György úton
13 000 000 Ft
113 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Tolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György úton
Tolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György úton
13 M Ft
113 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 984 2570
ReferensVarró József
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Tolcsva 3 szobás ikerház eladó a Dózsa György úton

115 m2alapterület
3szoba
állapotú
567 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

B.-A.-Z. megye, Tolcsva településen, annak központjában, háromszobás családi ház eladó! Az ingatlan háromszög alakú, hangulatos saroktelken fekvő, vidéki lakóház. A község messze földön híres pincéiről, borairól. A szőlőkultúra egyik legjelentősebb központja és gazdaságilag is jelentős. Borfesztiválja országosan híres és fontos. Turisztikai idegenforgalma, ebben az időben, a fizető vendéglátás szempontjából hihetetlenül magas. Szinte minden rendezvény teltházas. A település több lakóházát vendégházzá alakították, vagy éppen nyaralóként üzemeltetik. Ez a családi ház akár életvitel szerű lakhatásra, akár hétvégi házként is hasznosítható.
Kifejezetten ajánlom nagyobb városlakók számára, pihenésre, kikapcsolódásra vágyóknak. Üzleti céllal, befektetőknek. Kevés ráfordítással, patinás szállás, vendégház lehet belőle. Közvetlen a közelben piactér, bolt, étterem, borozó, és legalább harminc-negyven nyitott pince egész évben. Csoportoknak a főzés, ill. az étkeztetés biztosított. Kirándulóknak elsőrangú túrabázis. Gombász, vadász, szőlész, borász, erdész körökben a környék különösen híres és közismert.
Ajánlatával, kérdéseivel, kérem, keressen az M175829 azonosítóra történő hivatkozással.

  • komfortos
  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020