Eladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcábanEladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcában
Eladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcában
23 000 000 Ft
115 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcában
Eladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcában
23 M Ft
115 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 632 0302
ReferensVályi Attila
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Eladó 3 szobás Tiszakeszi a Lőcsei utcában

200 m2alapterület
3szoba
állapotú
2015 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálok Borsod megyében található Tiszakeszi település nyugodt, csendes részén, egy 2006-ban téglából épített, 200 m2 alapterületű családi házat. Az eladó ház a Lőcsei utcában, egy téglalap alakú, 2015m2 nagyságú, gondosan karbantartott telken található. Az ingatlan hőszigetelése kiváló, mert vastag, thermo üvegezésű, műanyag szerkezetű nyílászárók kerültek beépítésre, a homlokzata pedig 5cm vastagságú szigeteléssel ellátott. Benne 3 szoba, 2 fürdő-wc helyiség, nagyméretű nappali, étkező és konyha található. Szobák padlózata laminált parketta, a többi helyiségé pedig járólappal burkolt. Melegvíz ellátás villanybojlerrel megoldott, fűtése pedig házközponti elrendezésű gáz cirko és vegyestüzelésű kazánnal kivitelezett. Ezek hőátadását 24 db radiátor szolgáltatja. A ház építése során a radiátorok csövezése a padlózatba került beépítésre, így az télen részben padlófűtésként is szolgál. A garázsból jelenleg egy nagyobb konyhát alakítottak ki. A Kormány honlapján közzétett hivatalos lista szerint a településen is elérhető a falusi családi otthonteremtési kedvezmény (falusi csok), ezért a házat ajánlom nagycsaládosok vagy azt azt tervezők figyelmébe.

Tiszakeszi település Mezőcsát várostól 8 km-re délkeletre, Tiszatarjántól délre, a Tisza partján található. Zsáktelepülésnek tekinthető, mivel közúton csak a Mezőcsát-Tiszaújváros közti 3313-as útból kiágazó 33 106-os számú mellékúton érhető el. Tiszaújváros 23 km, Mezőkövesd 48 km, Miskolc 55 km távolságra elérhető, jó minőségű aszfaltozott úton.

További információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal.

A kínálatomból választott ingatlan finanszírozásához, kedvezményes hitelkonstrukciókat kínál az OTP.
Az ingatlan adásvételéhez szükséges teljes körű szolgáltatással állok rendelkezésére, úgy mint ügyvédi háttér, értékbecslés, energetikai tanúsítvány, otthon biztosítás, hitel ügyintézés.
Ingatlan hivatkozási száma: M178652

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020