Tahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobásTahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobás
Tahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobás
28 900 000 Ft
119,9 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Tahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobás
Tahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobás
28,9 M Ft
119,9 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 20 200 6819
ReferensDiószeghy Fruzsina
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Tahitótfalu ikerház eladó, Visegrádi út, 6 szobás

241 m2alapterület
6szoba
felújítandó
2663 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Jó áron, jó helyen, ha kikapcsolódásra vágyik – telek 2663m2, hatalmas tégla házzal 241m2.

Budapesttől és Szentendrétől néhány kilométerre, Tahitótfalu, Nagykert részen belterületi, 2663 m2-es ház, eladó.

A telek hangulatos, tágas, sok napsütés, fák, zöld felület, jó levegő, szép kilátás.
Közvetlen környezetében kirándulóutak, a Stampok Szabadidőpark és Lovarda található, környezete lakóházakkal is beépített.

A telek középső részén egy háromszintes, tégla ház áll, összesen 241 m2-es alapterületű, erős alapzatú. Adottsága miatt több célra is alkalmas, gazdálkodásra, ipari vagy szolgáltatási célra is jó választás.
A ház gazdasági épületként van feltüntetve, de nyáron üdülésre, nyaralásra, korábban évtizedekig használták, működött. Kipróbáltan jó termőföldje miatt kertészkedésre is kiválóan használható, az épület igény szerint több funkciónak megfelelően alakítható.
Három oldalról körbekerített, az utca felé sík, a hátsó fás, bokros részen csodás panorámát kínáló lejtős kialakítású.
Közművek a telek előtt. Villany a telken (házon) belül. Egy (használaton kívüli) fúrt kút található. Amiről a ház kapta a víz ellátását.
Nyugodt környéken, járművel is könnyen megközelíthető helyen van, Parkolás telken belül több autó számára is lehetséges.

A ház Tahitótfalu, Visegrádi úton, a 11-es főút mentén, pontosan a 33. kilométert jelölő táblánál található. Tahitótfalu Váradok buszmegálló gyalogosan is néhány perc távolságra van, ahonnan közvetlenül Volán járattal Budapesten a 3-as metró, vagy Esztergom, Szentendre is gyorsan elérhető. A buszmegállótól kiépített kerékpárút is megtalálható.

Az ingatlan tehermentes. Felújításra szorul. Az alsó szinten található két nagy méretű szoba, garázs, fürdőszoba, mellék helység, konyha, kamra. Ez a szint van a legjobb állapotban, a középső szinten három nagy méretű szoba, nappali, fürdőszoba található. Ezt a szintet teljesen fel kell újítani, nyers téglafal. A második szint (padlástér egy légtérben van). Ez a rész is az új tulajdonos ötletei alapján kerül majd kiépítésre. Ezen kívül egy pincével is rendelkezik az ingatlan.

Amennyiben elnyerte a tetszését az ingatlan, keressen bátran.

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020