Eladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobásEladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobás
Eladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobás
48 490 000 Ft
404,1 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobás
Eladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobás
48,5 M Ft
404,1 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 153 3536
ReferensBrumus András
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Szigetszentmiklós, 2+5 szobás

120 m2alapterület
2 és 5 fél szoba
állapotú
270 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Nagycsaládosok figyelem! Csepel és Szigetszentmiklós határán, Duna-part közeli, 5 egész és 2 félszobás gyermekbarát, szigetelt, tégla építésű, körbejárható családi ház most az Öné lehet!

A bejárat az alsó szinten a télikertbe vezet, itt található még egy vendég WC is. A télikertből egy amerikai konyhás nappaliba jutunk, innen nyílik egy tágas szoba és egy közlekedő az ebből nyíló félszobával és egy sarokkádas WC-s fürdőszoba. A nappaliból vezet fel a lépcső az emeletre, ahol középen egy közlekedőből nyílik a zuhanyzós, WC-s fürdőszoba és a 4 napfényes szoba, a hátsó kettőnek kertre néző terasza is van. A ház kiváló elosztású, de az új tulajdonosának lehetősége lesz akár az utcafrontról még egy bejáratot nyitni és a felső szintet külön lakrésznek elválasztani, a szobák és több helyiség is könnyen alakíthatóak, variálhatóak.

A két utcafronti szobából akár üzlethelyiség is kialakítható! Közért, cukrászda vagy állateledel boltra is nagy szükség lenne a környéken, és rengeteg kiránduló, biciklista jár erre!

A kertet gyümölcsfa és ezüstfenyők népesítik be, a locsolás fúrt kútról megoldott. Bográcsozó, egy kb. 12m2-es kerti tároló, fedett autóbeálló. Az M0-ás híd légvonalban kb. 60m távolságra, ám 15m szintkülömbségre van, ez ugyan nem az agglomerációs csendet jelenti, de egy városi ember számára abszolút nem zavaró a halk forgalom. A környék nagy előnye, hogy innen közlekedve elkerülheti a dúgókat, autóval 5 perc alatt Csepel belvárosában van. Gyalogosan az M0-ás hídon keresztül kb. 10-15 perc alatt Dunaharasztiban van.

***** Ha Hitelt Venne Fel, Vegye Fel A Legjobbtól! Babaváró, CSOK, valamint személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön e-mailt! *****

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021