Szigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcábanSzigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcában
Szigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcában
65 000 000 Ft
274,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Szigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcában
Szigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcában
65 M Ft
274,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 600 9239
ReferensRegdon Ildikó
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Szigetszentmiklós eladó családi ház a Hold utcában

237 m2alapterület
6 és fél szoba
állapotú
753 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pest-Megye Szigetszentmiklós
Szigetszentmiklós csendes kertvárosi részén az Oázis Wellnes Parkhoz közel eladó egy rendkívül jó adottságokkal rendelkező, igényesen kialakított, dupla komfortos hét szobás ház.
Az ingatlanról: Két külön lakrész került kialakításra mely külön almérőkkel rendelkezik.Műanyag és Welux nyílászárók kerültek beépítésre, szúnyoghálóval és sötétítő fóliával. A fűtést a két körös
fűtési rendszer, és a kondenzációs kazán biztosítja. Szépen gondozott parkosított kert,grillező, fedett pihenő rész ,és kis kerti tároló tartozik az ingatlanhoz. A locsolás fúrt kútból megoldott.
Ideális választás több generációs nagy családoknak, illetve a három+1 beállós garázs és az ipari áram miatt, vállalkozások részére. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élet lebonyolításához szükséges.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, úgy várom megtisztelő hívását.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020