Eladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcábanEladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcábanEladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcábanEladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcábanEladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcábanEladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcábanEladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcábanEladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcábanEladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcábanEladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcábanEladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcában
Eladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcában
23 900 000 Ft
434,5 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcában
Eladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcában
23,9 M Ft
434,5 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 153 3536
ReferensBrumus András
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Eladó 1+1 szobás Szigetszentmiklós az Átlós utcában

55 m2alapterület
1 és fél szoba
állapotú
600 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Szigetszentmiklósi tavaknál, aszfaltozott utcában, Budapest határán, vidékiés környezetben, jó alapokkal rendelkező, 55m2-es, hangulatos, kiváló állapotú rönkház eladó 600m2-es, körbekerített, tolókapus teleken.

2013-ban épült, körbejárható, 3 szobás ház életvitelszerű lakhatásra is alkalmas, modern elektromos rendszerrel, zsindelyes tetőhélyazással, műanyag, thermoüveges ablakokkal és biztonsági bejárattal is rendelkezik. A földszinten a bejáraton keresztül egy konyhás nappaliba léphetünk, ahonnan nyílik egy fürdő+WC, lefelé a kis ablakos szuterén szinten kapott helyet a villanybojler, felfelé 2 hálószoba kapott helyet. A hálószobákból, a már beépített erkélyablak miatt, kis ráfordítással hatalmas emeleti terasz építhető, ahonnan -a telek adottságai és a ház elhelyezése miatt- beláthatjuk az egész 600m2-es telkünket. Az udvaron belül helyet kapott még egy kis 2 helyiséges faház, ami jelenleg tárolóként van használva. A vezetékes víz és a villany mellett rendelkezésre áll még egy fúrt kút is, ezzel csökkentve a fenntartási költségeket.


A környék hangulata és a szomszédság is kiváló: egyre népszerűbbek az építkezések és az állandó lakhatás. A posta és a hulladék elszállítása megoldott, valamint az állandó lakcímbejelentkezés is lehetséges. A Tagi tó kiválóan alkalmas horgászatra, és a vizisportok kedvelőinek is, de aki "csak" vidéki hangulatra és a természet közelségére vágyik a város határán, az megtalálja itt számítását.

Ha bármi kérdése felmerülne az ingatlannal kapcsolatban kérem keressen bizalommal!

  • elektromos

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020