Szigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteresSzigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteresSzigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteresSzigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteresSzigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteresSzigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteresSzigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteresSzigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteresSzigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteresSzigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteres
Szigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteres
33 000 000 Ft
445,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Szigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteres
Szigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteres
33 M Ft
445,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2815
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensKovács Júlia
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Szigetmonostori eladó családi ház, 2 szobás, 74 négyzetméteres

74 m2alapterület
2szoba
állapotú
645 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálok egy kis házat a Szentendrei-szigeten, Szigetmonostor / Horány településen.
A lakóházzá minősített ház az erdőhöz közel, ősfás közegben található, a telken 19 óriási fenyő áll és számos kisebb , általuk telepített, főleg tiszafa (ezen utóbbiak ritkíthatóak).A telek 645 m2, a ház bruttó 74 m2, mely egy kis utcára néz, csendes és nem forgalmas , a főúttól kb 500 méterre helyezkedik el az erdő felé. Az ingatlan per-és tehermentes.
 Az épület  áll egy 28 m2-es konyha, étkező alsó szintből és felette egy ugyanekkora teraszból, valamint térben  eltolva egy ugyanekkora felső szintből, mely két hálóból , fürdőszobából  (WC és zuhanyzó, mosdóval) , és  előszobából  ,melyekhez egy csigalépcső vezet fel az étkezőből  (egy tornyot képezve,  amit üveg fed le , hogy a fény szabadon áramoljon). 
A házat nyaralóként használták, de családi házzá minősítették.   Nyaralóként használva csak elektromos fűtést igényelt őszi napokon, bár a gáz a telekre be van vezetve. A víz fúrt kútról üzemel, 2020-ban az utcába bevezették a vizet, melyre lehet csatlakozni .A meleg vizet bojler biztosítja. A két szobában hajópadló van, és szigetelést kapott, a plafonok lambériát.
Az egyik szoba egy beépített polcrendszerrel rendelkezik az egyik falán, amely a vételár részét képezi.
A konyha , lépcső és az előszoba, fürdőszoba járólappal  lett burkolva, a lépcső végén kovácsoltvas korlát ( a lépcsőnél nincs korlát, de kialakítható). A terasz igazi éke a háznak, mely a nyári napokon megnöveli az életteret és a napfény itt tud érvényesülni, mivel a kert árnyas.
 A kapu új, két szárnyas,  szintén kovácsoltvas kilinccsel kombinálva, mely harmonikusan illeszkedik a  ház rusztikus stílusához. Innen több gépkocsival is be lehet a kertbe állni. Az utcát ezekben a napokban burkolják. A Hársfa utca kész.
A település igazán sokat fejlődött az elmúlt években, így általános iskola, óvoda és bölcsőde is van . Heti piac télen is, strand zuhannyal és WC-vel, kiváló művelődési ház könyvtárral és programokkal. 4 komp /rév közlekedik innen: Dunakeszi , Göd , Leányfalu és Szentendre irányába, illetve a településen iskolabusz (elektromos) is üzemel.
Kérem csak készpénzes és komoly vevők érdeklődjenek.

33000000 Ft
Kérdéseivel keressen meg!

Referencia szám: 433703

  • elektromos

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020