Eladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobásEladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobásEladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobásEladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobásEladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobásEladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobásEladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobásEladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobásEladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobásEladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobás
Eladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobás
8 990 000 Ft
112,4 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobás
Eladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobás
9 M Ft
112,4 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 703 1723
ReferensSeres Nikoletta
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Szentlőrinckáta, 2 szobás

80 m2alapterület
2szoba
felújítandó
2607 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pest megye, Szentlőrinckáta településén eladásra kínálok egy 96 nm-es, vegyes építésű, FELÚJÍTANDÓ családi házat DUPLA TELEKKEL! ! A napfényes ingatlan nagy része vályogból,kis része téglából épült. Fűtése cserépkályhával megoldott, gáz az utcában található, bekötése már az új lakóra vár. Víz-villany-csatorna házon belül. Az ingatlan értékét növeli a 380-as ipari áram és a 3 db ásott kút. A hatalmas telek kitűnő lehetőség gazdálkodásra és további bővítésre is alkalmas. Az ingatlan szerkezetileg jó állapotú, de felújítandó! A telek egyik fele megosztható, így akár külön értékesíthető is! Csendes, központtól távolibb környezetben található! Csak készpénzes vevőinknek ajánljuk! Jöjjön és tegyen rá ajánlatot!
Amennyiben az ingatlan megtetszett, szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal, hétvégén is!


A vásárláshoz teljes körű pénzügyi és hitel megoldásokban, valamint, ha el kell még adnia meglévő ingatlanját, abban is állok rendelkezésére!

Seres Nikoletta
OTP Ingatlanpont


Referencia szám: M178561

  • komfortos
  • egyéb fűtés

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021