Sopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladóSopron 4 szobás ikerház eladó
Sopron 4 szobás ikerház eladó
103 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 35 fotó
  • Térkép
Sopron 4 szobás ikerház eladó
Sopron 4 szobás ikerház eladó
103 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 35 fotó
  • Térkép
+36 70 716 9366
ReferensReinitz Dávid
Telefonálok

Eladó ikerház
Sopron 4 szobás ikerház eladó

95 m2alapterület
4szoba
186 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálok Sopronban a Pihenőkereszt lakópark egyik csendes mellékutcájában, egy kertkapcsolattal rendelkező ikerház felét.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI:

A 2012-ben épült 2 db különálló ikerház, amely 4 család lakhatását szolgálja, 912 m2 területű telken fekszik, osztatlan közös tulajdonú, használati megosztással.
Az ingatlan alapterülete 95 m2, a földszinten az előszobából a világos, nagy ablakokkal és teraszajtóval rendelkező, dél-keleti tájolású nappaliba lépünk, amely étkezővel és konyhával egészül ki, így egy tágas térben lehet együtt a család.
Külön helyiségben pedig egy zuhanyzóval és wc-vel felszerelt fürdőszobát is használhatunk. A nappaliból a teraszra jutunk ki, amely egy jól használható, privát kertben végződik. Az emeletre járólappal burkolt lépcsősoron keresztül jutunk fel, ahol 3 szoba és egy fürdőszoba került kialakításra, 2 szobához egy közös erkély is csatlakozik. Az emeleti fürdőszobában helyezkedik el a kombi gázkazán, amely a fűtést és a melegvízellátást biztosítja. Az ingatlanhoz tartozik egy az utcán kialakított gépjármű parkoló is. A földszinten és az emeleten is kiépítésre került a klíma vezetéke, azonban a külső és a belső egységek még nem kerültek felszerelésre. A biztonságról riasztórendszer gondoskodik, a közterületen pedig a rendőrségre bekötött térfigyelő kamerák fokozzák az itt élők nyugalmát és biztonságát. Ebben a jól élhető házban egy család kényelmesen, kompromisszum mentesen és nyugalomban tud élni.
Az ingatlant jelenleg albérlők lakják, akik tulajdonos váltás esetén tovább is bérelnék a házat. A lakópark rendezett, infrastrukturálisan jól kiépített, autóval pár perc alatt elérhető a belváros vagy akár a M85 gyorsforgalmi út is, de a közelben buszmegálló és kerékpár út is található. A tulajdonosok az Euroban történő fizetést részesítik előnyben.

Amennyiben ez a kitűnő adottságokkal rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését, várom szíves megkeresését az elérhetőségeimen.

Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023