Eladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcábanEladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcában
Eladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcában
79 900 000 Ft
467,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcában
Eladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcában
79,9 M Ft
467,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 308 6669
ReferensKováts Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Eladó 5 szobás ikerház Pomáz a Cseresznyés utcában

171 m2alapterület
5szoba
állapotú
1000 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Pomázon, Messelia városrészben eladó egy csodálatos panorámával rendelkező 2008-ban épült, 171,5 nm-es, kétszintes családi ház. Az amerikai konyhás nappali mellett négy nagyméretű hálószoba, két fürdőszoba (káddal és zuhanyzóval + wc-vel), + 1 wc (kézmosóval) szolgálja a lakók kényelmét. Három generáció lakott benne kényelmesen. Három hatalmas terasza közül kettő a ház elülső frontján panorámás a völgyre, a harmadik pedig a ház mögött teljesen rejtve van minden kíváncsi tekintet elől (utóbbit még le kell burkolni.
Az 1234 nm-es telek parkosítása még várat magára, de méreténél fogva szabadon szárnyalhat a fantáziája a leendő tulajdonosnak..
A ház teljes homlokzata extra hőszigetelést kapott, aminek köszönhetően a gáz csak havonta 16.000. Ft, ami nagyon csekély a ház méretét tekintve. A teljes rezsiköltség internettel, tv-vel együtt nagyjából 60.000.Ft.

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020