Pilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utcaPilisborosjenő, Nyúl utca
Pilisborosjenő, Nyúl utca
80 000 000 Ft
800 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Pilisborosjenő, Nyúl utca
Pilisborosjenő, Nyúl utca
80 M Ft
800 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 308 6669
ReferensKováts Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Pilisborosjenő, Nyúl utca

100 m2alapterület
4szoba
Új építésű
800 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Eladók új építésű, modern, panorámás 100-160m2-es családi házak Pilisborosjenőn, a Malomerdő Villaparkban.

A Malomerdő Villapark a Pilis hegységhez tartozó Fehér hegy és Vendel hegy Budapest felé eső lankás déli lábainál található, erdőkkel körülvett, 30 hektáros, új parcellázású, panorámás építési terület.
A Solymár határában, a külső Bécsi út mentén található komplex lakó övezet közigazgatásilag Pilisborosjenőhöz tartozik.
A Pilisi hegyek erdőségei a Duna Ipoly Nemzeti Parkhoz tartoznak és Natura 2000-es védettség alá esnek, a határt képző patakon túl a Solymárhoz tartozó szántók pedig az Agglomerációs Törvény miatt nem beépíthetők, így a Villapark belátható idő távon belül elkülönült, zárt egységet képez.

A földszintes vagy két szintes házak nettó alapterülete 100-160 nm, mely nappali-étkező-konyha + 1-4 szoba + 1-2 fürdőszoba + gardrób + háztartási helyiség + közlekedő egységeket foglal magába.
A Villapark különálló 14 telkes Erdei-lak projektjének karakterét a beépítési terv egyértelműen a lejtőre simuló, azzal párhuzamos esésvonalú, 15%-os lejtésű félnyereg tetővel fedett, ritmusosan tagolt, de egyszerű tömegű épületekkel határozza meg.
Az épületek homlokzati anyaghasználata fa, kő és üveg. A tetőfedés szürke korcolt fémlemez fedés.
Az épületek energiaellátását az elektromos hálózatra oda-vissza mérő órával csatlakozó napelemes rendszer, valamint víz-levegős hőszivattyú biztosítja. Ezzel nagyságrendekkel csökken az épületek rezsiköltsége, .

Jelenleg az építkezés előkészítése zajlik, ami a tereprendezés, támfalépítés, valamint a telken belüli felszíni vízelvezetés kialakításának fázisában van, éppen ezért az elkészült tervektől való eltérés ésszerű és korlátozott keretek közt még lehetséges.
A burkolatok, szaniterek és szerelvények is egyedi igények szerint választhatók.
Lehetőség van továbbá az épület készültségi fokának megválasztására (emeltszintű szerkezetkész, vagy kulcsrakész), illetve a készültségi fok szerinti finanszírozásra.
Igény szerint a kötelező két gépkocsi beálló mellé pince is rendelhető.

Az eladásra kínált ingatlanok belterületbe vont, lakóövezeti építési telkeken valósulnak meg.
telek mérete: 800 nm
tájolása: déli
utcafronti szélesség: min. 18 m
építési övezet: LAm-1
beépítési mód: szabadonálló
beépíthetősége: 20%
épületmagasság: maximum 5,5 m
zöldfelület: minimum 60%
közművek: víz, szennyvíz,és villany

Gépkocsival a Malomdűlő a 10-es számú országos főúton, az ürömi körforgalmat elhagyva, a 13-as km kő után a Bécsi út folytatásában a Téglagyári gyűjtő úton keresztül érhető el.
Az Árpád híd pesti hídfőjétől induló távolsági buszok és a budai hídfőtől, a Szentlélek tértől induló fővárosi „kék” buszok egyaránt megállnak a Téglagyári Megálló helyen.
A Budapestre utazás alternatív lehetőségét biztosítja a Nyugati Pályaudvar és Solymár vasútállomás között gyorsvasútként 24 perc alatt – óránként kétszer, csúcsidőben háromszor – közlekedő vonat járat. A közelmúltban felújított Solymári állomás XXI. századi körülményeket, kiépített P+R parkolót biztosít a vasúti tömegközlekedést igénybe vevő utazóközönség számára.
Az „Auchan Pilis-Solymár” áruház légvonalban 1 km-re, míg a solymári vasútállomás 1,5 km-re található.

  • geotermikus

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020