Pécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcábanPécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcában
Pécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcában
28 500 000 Ft
156,6 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Pécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcában
Pécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcában
28,5 M Ft
156,6 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 20 515 8697
ReferensLukácsné Szeles Éva
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Pécs 4 szobás ikerház eladó a Csiperke utcában

182 m2alapterület
4szoba
állapotú
802 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Árpád tetőn a Mecsek extreme park mellett eladó egy 802nm-es sík telken elhelyezkedő, br. 182nm-es, 2 szintes, dupla komfortos családi ház. Az ingatlant 1996-ban bővítették, ekkor nyerte el a jelenlegi formáját. A két szint külön bejáratról is megközelíthető. Az alsó szinten található 2 szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba WC-vel. A felső szinten találunk egy hatalmas nappalit, innen nyílik egy hálószoba, tágas fürdőszoba WC-vel, és egy erkély.
A ház fűtése fával történik. Jelenleg az alsó szintet egy cserépkályha fűti.
A tulajdonosok a felső részen a fűtésrendszer becsövezését elvégezték, melyre már csak a radiátorokat kell rákötni. Ennek fűtését vegyes tüzelésű kazánnal tervezték, ami a házhoz tartozó garázs melletti tárolóban kapott volna helyet. Igény szerint ennek befejezése az új tulajdonosra vár. A házhoz 2 garázs is tartozik, az egyik teherautó beállására is alkalmas, vagy igény szerint műhelynek lehet használni.

Keressen bizalommal!

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020