Eladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésűEladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésűEladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésűEladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésűEladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésűEladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésűEladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésűEladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésűEladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésűEladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésűEladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésű
Eladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésű
62 500 000 Ft
492,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésű
Eladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésű
62,5 M Ft
492,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 338 0212
ReferensHouse Angels Ingatlan
Telefonálok

Eladó ikerház
Eladó 2+3 szobás ikerház Pécel, új építésű

127 m2alapterület
2 és 3 fél szoba
Új építésű
500 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Most még kedvezőbb áron köthetők le ezek a szuper ikerház felek, amelyek csak a tárolónál érnek majd össze, így nem lesz közös fal a szomszéddal. A nettó 115 nm-es házhoz 500 nm-es saját telek és egy közel 30 nm-es terasz is tartozik, ahonnan esténkén gyönyörködni lehet a csodálatos panorámába.

Az ingatlan tervezésénél fontos szempont volt, hogy a kényelmes méretű nappalin kívül 4 hálószoba legyen, illetve legyen külön gardrób, háztartási helyiség valamint kamra is, nem beszélve a dupla fürdőszobáról, ami szintén egy magasabb komfortélményt ad. A szobák száma és a telek mérete miatt ideális választás lehet akár 3 gyerekkel is, de a jelenlegi helyzetben a home office sem jelent itt gondot, bátran kialakítható dolgozószoba valamelyik hálóból.

A legkorszerűbb előírásoknak megfelelően épül az ingatlan, az alapozás már elkezdődött. A melegvizet gázkazán állítja elő, a fűtés pedig padlófűtéssel lesz megoldva, a ház nullás energiaszámlájáról pedig napelemek gondoskodnak majd. A lakás teljesen kulcsrakész állapotban kerül átadásra előreláthatóan 2021 nyarán, így választhatóak lesznek majd a burkolatok, a szaniterek, a beltéri ajtók, de még a villanykapcsolók is.

A környék rendkívül népszerű a házvásárlók körében - teljesen új parcellázású utca, remek infrastruktúra, kellemes környezet. Bolt, buszmegálló, ovi, iskola is van a közelben, de sokan az M0-ás közelsége és a fantasztikus panoráma miatt választják Pécelt.
Kérdés esetén keressen bizalommal!
Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021